Foto d'un establiment de Druni

Potencia els teus ulls per Sant Valentí per menys de 7 euros: Druni té la solució

Un bon maquillatge necessita una mirada intensa per ser perfecte

Sant Valentí és a tocar i, si vols que sigui un dia especial amb la teva parella, no has de deixar res a l'atzar. És el dia de l'amor, per la qual cosa una celebració de tal calibre mereix que mostris la teva millor cara.

Són moltes les parelles que opten per sortir a sopar. Encara més, segur que ja has vist diferents menús especials que els restaurants han preparat perquè aquesta nit sigui encara més perfecta. I no hi ha un sopar millor si s'acompanya d'un look a l'alçada.

Sigui un vestit o aquests pantalons que tan bé et fan sentir, qualsevol opció és vàlida per dedicar-te un temps per lluir la teva millor imatge. I no hi ha un bon look que no tingui un maquillatge que el potenciï. Per això, no deixis per aquell dia fer-te amb tot el necessari per estar radiant.

Un dels punts més importants del nostre rostre és la nostra mirada. Potenciar-la ens ajudarà a fer que el nostre maquillatge sigui un tot un èxit. Per moltes ombres, eyeliner i altres productes per als ulls que utilitzem, si no tenim una bona màscara de pestanyes, el nostre maquillatge es quedarà incomplet.

Una màscara viral ara més econòmica

Coneixes la màscara de pestanyes Lash Sensational Sky High de Maybelline? Segur que sí. Pot ser que pel nom no la situïs. Però, si et dic que és el rímel l'envàs del qual és rosa i s'ha fet viral? Aquí segur que ja saps de quin producte t'estic parlant.

Aquesta màscara de pestanyes ha protagonitzat multitud de publicacions a les xarxes socials. I és que amb el seu ús pots aconseguir aquesta mirada que tant desitges. A més, ara la pots aconseguir a Druni al millor preu. I és que ara la tens rebaixada a set euros. Tota una ganga per a un producte que ha aconseguit tanta fama.

Rimel de Druni
L'atractiu principal d'aquesta màscara de pestanyes és que et deixarà unes pestanyes llargues com mai | Getty Images

Si ets de les que no en té gaire quantitat, amb la seva aplicació aconseguiràs un volum més redefinit, i, fins i tot, encara que no les tinguis massa llargues.

L'èxit d'aquest cosmètic és al raspall, com passa moltes vegades en aquest tipus de productes. Aquest té una innovadora forma cònica, a més de comptar amb una còmoda flexibilitat per a la seva aplicació. Per això, quan el facis servir veuràs com des de l'arrel de les teves pestanyes es va adaptant fins a arribar a la punta complint el seu objectiu de crear una mirada amb més potència i intensitat.

T'explico la meva experiència amb ella

Jo vaig ser una d'aquelles persones que així que la va veure fer-se viral va córrer a comprar-la per veure si era veritat el que deien tants creadors de contingut. Normalment soc una mica reticent, sobretot en temes de maquillatge, ja que no sempre el que s'anuncia és bo per a mi.

En aquest cas, la fama és merescuda. Primer de tot, t'explicaré com són les meves pestanyes. Se m'ajunten dues coses. D'una banda, que no són gaire llargues i, de l'altra, que més tirant cap a la punta les tinc rosses, i per això semblen encara més curtes. És per això que quan veig que una màscara promet volum, em vaig decidir a provar-la.

Quan me la vaig aplicar, el primer que vaig pensar va ser: D'on han sortit aquestes pestanyes? Sí, com ho llegeixes. Encara més, em van arribar a preguntar que si me n'havia posat de postisses per intensificar el meu maquillatge. Però no, tot era gràcies a aquesta màscara que et recomano totalment. A més, quan jo em vaig fer amb ella el preu era força més elevat que l'oportunitat que pots aconseguir a Druni ara mateix.

Màscara de pestanyes de Druni
Coneixes la màscara de pestanyes Lash Sensational Sky High de Maybelline? | Getty Images

Un altre punt a favor és que no vaig notar aquesta sensació de pestanyes pesades ni acartonades en cap moment. Això m'ha passat algunes vegades amb altres màscares que he provat i és força incòmode. A això li sumo que, a l'hora de desmaquillar-me, va sortir perfectament amb el meu desmaquillant i no vaig perdre cap pestanya en el procés.

La importància d'aplicar-se bé una màscara

Si has arribat fins a aquest article és perquè no vas tenir bona experiència amb aquesta màscara o tens interès a provar-la, hi ha certes coses que has de tenir en compte. L'èxit d'aquest tipus de productes també té molt a veure amb la manera d'aplicar-los, ja que no n'hi ha prou amb utilitzar-los sense cap cura.

Abans de començar, assegureu-vos que teniu les pestanyes ben netes. Qualsevol resta d'un producte anterior només pot aportar pesadesa i no permetrà una aplicació correcta. Però això passa igual amb la resta de productes de maquillatges, així que tinguis cura de tenir el rostre ben net.

Quan tinguis això clar, ara toca saber com aplicar-te la màscara de pestanyes. Normalment, cadascuna ve amb les seves instruccions tenint en compte el tipus de raspall. En aquest cas, has de començar per l'arrel cap a les puntes movent el raspall en ziga-zaga mentre vas ascendint.

Això seria el començament, ja que aconsegueixes repartir el producte per totes les pestanyes. Després, el nombre d'aplicacions dependrà del volum que et vegis, encara que no en recomano més de tres passades. Per acabar, repassa els extrems de les pestanyes perquè sumin altura i… Ja ho tens llest!

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp