Sara Carbonero aposta per un peto blanc de Mango per arrasar aquest estiu

La periodista mostra devoció pels dissenys de la firma espanyola

O la firma de moda Mango ha apostat firmament perquè Sara Carbonero sigui la seva imatge a les xarxes socials, o la periodista s'ha enamorat de cada un dels seus nous dissenys que ha llençat al mercat la marca espanyola per aquesta temporada. Sigui quin sigui el cas, els 'looks' de Carbonero a les xarxes socials causen un gran impacte i agraden a tots els seus seguidors.

Tant és així que ja no és d'estranyar que en quant vesteix un vestit de Mango al seu compte d'Instagram, la peça en qüestió aconsegueix esgotar-se en molt poc temps. Va succeir amb molts dissenys que ha lluït fa unes setmanes, i sembla que passarà el mateix amb la seva nova aposta.

Peto denim costuras contraste de Mango, por 39,99 euros.
Peto denim costures contrast de Mango, per 39,99 euros. | Mango.

El peto blanc de Mango que promet esgotar-se

Per sorpresa de tots, Sara Carbonero ha apostat firmament per una peça que havíem deixat desterrada del nostre armari, el peto. Aquesta peça que quan érem petits portaven sense parar semblava que ja no era per la nostra etapa adulta, però no és així, tal com demostra Carbonero amb el seu peto de Mango.

El que més ha cridat l'atenció ha estat que es tracta d'un model de color blanc, un color molt d'estiu i que aquesta temporada s'ha apoderat de qualsevol peça de roba, inclòs de les vaqueres. A les botigues i pàgina web de Mango encara es pot comprar el peto de Sara Carbonero per un preu de 39,99 euros.

Blusa manga abullonada de Mango, por 39,99 euros.
Brusa màniga bufada de Mango, per 39,99 euros. | Mango.

La camisa que arrasarà aquest estiu

Però el seu estilisme 'total white' no solament ha comptat amb aquest peto blanc de Mango. De la mateixa firma és una brusa lleugera també de color blanc que destaca per les seves mànigues bufades i un discret llaç a l'escot.un preu de 39,99 euros i promet convertir-se en una samarreta clau aquest estiu, ja que en la firma espanyola es pot trobar diversos models molt semblants.


Comentaris

envia el comentari