Sara Carbonero llueix unes mitges de lleopard de 10 euros

Aquest complement es pot trobar a les botigues Calzedonia i proporciona un estilisme molt «salvatge» gràcies al seu estampat trencador

Imagen de archivo de Sara Carbonero
Sara Carbonero ha compartit una imatge lluint unes mitges amb un estampat de lleopard | Instagram

L’estampat del moment es basa en els patrons d’animals i totes les famoses volen lluir aquestes creacions, arrasant a les xarxes socials, sobretot a Instagram on les ‘influencers’ comparteixen els seus estilismes més moderns i originals. Com és el cas de Sara Carbonero que ha apostat per unes mitges de Calzedonia molt arriscades amb un estampat de lleopard.  

La periodista s’ha passejat lluint aquest estampat animal pels carrers de Porto, ciutat portuguesa on viu. Segons ha compartit al seu compte d’Instagram «la vida és una jungla», juntament amb la imatge de la seva darrera adquisició a Calzedonia, botiga de roba interior baix cost.

Unes cames amb un estil molt «salvatge»

Sara Carbonero s’ha mostrat molt captivadora, lluint aquestes mitges d’estampat de lleopard negres i semitransparents que atreuen totes les mirades cap a les seves cames. Aquest model de mitges només valen 9,95 euros i est troben a les botigues de Calzedonia, tot i que després de lluir-les Sara, segurament acabaran esgotant-se.

La dona d’Iker Casillas ha encertat completament amb aquest estilisme tan salvatge, ja que ha sabut combinar tres de les tendències del moment: els estampats d'animals, els botins d’estil militar, en aquest cas d’una col·lecció anterior de la firma de luxe Prada, i una americana ‘oversize’ de color gris fosc, de la firma Iro París i que té un preu de 735 euros, acompanyada per una brusa i una minifaldilla del mateix color.

Imagen de los pantis estampado animal de Calzedonia, por 9,95 euros
Imatge de les mitges d'estampat animal de Calzedonia, per 9,95 euros | Calzedonia

 

La combinació preferida de Sara: lleopard i Calzedonia

No és el primer cop que la periodista sorprèn amb els seus estilismes tan trencadors. Fa unes setmanes, Sara Carbonero va compartir una altra imatge a través del seu Instagram amb un altre conjunt on portava uns pantalons d'estampat animal i de la mateixa marxa. Segons va admetre, aquests pantalons són els preferits dels seus fills Lucas i Martin, però tot sembla indicar que també ho són d'ella.

Sara Carbonero fa servir molt l’Instagram, ja que a través del seu compte oficial pot compartir les fotografies que més li agraden on se la pot veure lluint els seus estilismes preferits. Però també aprofita aquesta xarxa social per compartir detalls més íntims amb els seus seguidors, com per exemple quan, fa pocs dies, Sara ha revelat que li van extirpar un tumor benigne aprofitant que era el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.

Tornant amb l’estampat del moment, Sara Carbonero va lluir unes botes d’estil cowboy, una altra de les tendències d’aquesta tardor, amb els seus pantalons ‘jeggins’ d’estampat de lleopard, també de la marca Calzedonia, que per tan sols 29,95 euros encara estan disponibles.

Jeggings estampado animal efecto push-up de Calzedonia, por 29,95 euros
Jeggings d'estampat animal efecte 'push-up' de Calzedonia, per 29,95 euros | Calzedonia

Comentaris

envia el comentari