rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Sara Carbonero enamora a Instagram amb un original biquini de vellut blau

Es pot trobar a Calzedonia per uns 50 euros
Imatge d'arxiu de Sara Carbonero. | Instagram

 

Els looks de Sara Carbonero són sempre un gran èxit a les xarxes. L'últim que havia triomfat a Instagram havia estat un vestit llarg d'estil camiser i estampat floral de la signatura Equipement, però ara la periodista ha tornat a revolucionar les xarxes, aquesta vegada amb un espectacular biquini.

 

Carbonero ha sorprès als seus seguidors amb un biquini de vellut blau amb volants de la marca Calzedonia. Ho ha mostrat a través del seu compte d'Instagram en unes imatges en les quals a més ha aprofitat per lluir cos ara que ja ha arribat del tot la calor de l'estiu.

L'exitós biquini de Sara Carbonero

Sara Carbonero llueix un biquini de vellut blau amb volants tant en la part de dalt com en la de baix i de tall asimètric. Un vestit de bany en dues peces que ressalta la seva espectacular figura i que ha enamorat als seus seguidors, i també a Iker Casillas qui ha comentat la imatge amb unes emoticones de cors.

 

 

Però, pel que sembla, a qui més ha enamorat el biquini ha estat a la mateixa presentadora qui ha deixat en la publicació un títol que ho demostra, «Velvet obsession», o el que és el mateix en català «obsessió pel vellut».

 

Així, Sara Carbonero ha posat natural però espectacular amb el cabell despentinat i amb tres bergantelles com a complement ideal pel look estiuenc que ha mostrat als seus seguidors, a qui ha deixat amb la boca oberta amb l'original biquini, que pot aconseguir-se encara a Calzedonia per un preu d'uns 50 euros el conjunt.

Diferents varietats del mateix biquini

A més, Calzedonia ofereix diferents tipus de parts de dalt i de baix del biquini que llueix Sara Carboner. Ella porta una part de dalt asimètrica, amb un sol tirant, però també es pot trobar una banda sense tirants i una peça d'estil triangle.

 

Els altres dos tipus de parts de dalt del mateix biquini. | Calzedonia

 

Per a la part de baix trobem també diferents estils. El que porta Sara Carbonero, que és la calça eslip amb volants, també la versió en calça brasilera amb volants i finalment una altra part de baix amb llaçada als costats i sense volants.

 

La part de baix del biquini en la seva versió sense volants. | Calzedonia

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris