Sara Carbonero llueix els perfectes nous texans color mostassa de Zara

Després que la periodista publiqués al seu Instagram una foto amb aquests texans, la peça de roba s'ha esgotat a les botigues de la cadena de moda espanyola

Sara Carbonero torna a demostrar el seu estil al seu perfil d'Instagram
Sara Carbonero torna a demostrar el seu estil al seu perfil d'Instagram | Instagram Sara Carbonero

Només cal mirar una mica els aparadors de les principals marques de moda per evidenciar que els pantalons texans són un dels protagonistes d'aquesta primavera i en podem trobar de molts estils diferents.

I si als aparadors d'aquestes marques de roba li sumem els models o 'looks' que llueixen les 'influencers' i que comparteixen amb els seus seguidors a través de les xarxes socials, ens trobem a peces de roba que tenen un gran èxit. Ha estat el cas de Sara Carbonero, qui ha captivat els seus seguidors amb una foto lluint els pantalons texans color mostassa de Zara, ideals per aquesta primavera.

Sara Carbonero mostra el seu 'look' amb els texans de Zara

La periodista Sara Carbonero va compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram el seu 'look' amb els texans de la marca Zara i ha aconseguit molts 'likes' i reaccions positives. I és que aquests texansamb el seu estil retro dels anys 80 i el color groc mostassa, s'han convertit en una veritable tendència per aquesta primavera.

Es tracta d'uns texans de Zara 'ZW premium Marine Straight', que sorprenen no només pel seu color mostassa sinó també per la seva silueta, de tirada alta i caiguda recta i lleugerament ample i en forma d''A' fins als baixos que tenen uns acabats desfilats.

Texans 'The Marine Straight' color mostassa de Zara
Texans 'The Marine Straight' color mostassa de Zara | ZARA

 

A més, la parella d'Iker Casillas va saber combinar molt bé els pantalons amb un jersei i una jaqueta de pell negra de Sandro, acompanyats d'unes sabates negres de taló alt i una bossa de mà del mateix color.

Però tot i el 'look' que mostrava Sara Carbonero, aquests texans permeten més opcions a l'hora de lluir-los, ja que també combinen molt bé amb sabates més esportives i samarretes o bruses d'encaix, o també, amb sandàlies més primaverals i bruses de tons clars com surt en el web de Zara.

Els texans de Sara Carbonero només estan disponibles en color blanc
Els texans de Sara Carbonero només estan disponibles en color blanc | ZARA

 

En qualsevol dels casos, el que és realment important és el seu preu 'low cost', ja que es poden aconseguir per 29,95 euros. Però per altra banda, la part més negativa és que tot i que encara es poden aconseguir en color blanc, s'han esgotat les existències en color mostassa.


Comentaris

envia el comentari