Sara Carbonero llueix un vestit de ‘Zara’ i s’esgota a les botigues

Es tracta d'una peça de quadres d'estil 'vichy' en color blanc i teula que es pot comprar per 39,95 euros

Sara Carbonero en una imagen de archivo
Sara Carbonero en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Sara Carbonero ha gaudit d'unes curtes vacances amb Iker Casillas abans de viatjar a Rússia, on el futbolista treballarà com a comentarista de la televisió mexicana durant el Mundial. La periodista ha passat uns dies a un exclusiu ressort a l'illa de Sardenya, des d'on ha delitat els seus seguidors amb diverses publicacions a les xarxes socials en les quals se l'ha pogut veure a la platja o mostrant alguns dels seus estilismes d'estiu.

El vestit que ha cautivat a totes les seves seguidores

Un d'aquests ha causat sensació a Instagram però també a les botigues. Després que Sara hagi apostat per diverses peces de la firma de moda espanyola Mango, ara li ha tocat a un vestit de quadres d'estil 'vichy' en color blanc i teula signat per Zara.

La periodista va publicar una fotografia a Instagram mostrat el seu 'look' complet en una de les seves jornades amb bicicleta per l'illa. Una peça que ha captivat als seus seguidors i que es pot trobar a les botigues 'low-cost'.

Esgotat a les tendes de Zara

Es tracta d'un vestit ideal per lluir en diferents ocasions durant aquests mesos d'estiu. Tant per anar a la platja com fa Sara —juntament amb un biquini blanc de la signatura Calzedonia i unes xancletes de hawaianes—, com per gaudir d'un agradable passeig o fins i tot per a les llargues nits amb amics.

Malauradament, però, l'èxit d'aquesta peça ha estat tan alt que actualment el vestit de quadres està completament esgotat a la pàgina web de la firma d'Inditex. Té un preu de 39,95 euros i estava disponible en múltiples talles, des de la XS a la XL.

Vestido cuadros nudo de Zara, por 39,95 euros.
Vestit de quadres de Zara, per 39,95 euros. | Imatge de: Zara.

Comentaris

envia el comentari