Porta d'accés a una botiga Mercadona

Eixuga el terra a l'instant: el pal de fregar de Mercadona que arrasa a les botigues

Aquest pal de fregar de Mercadona és molt còmode per netejar bé

Les tasques de la llar són aquelles tasques que més temps ens prenen, ja que no només consisteix a mantenir un lleuger ordre, sinó també en una bona neteja per gaudir del nostre espai. És possible que ens pensem que netejar una casa sigui una tasca senzilla. No obstant això, es pot convertir en una tasca àrdua i força desagradable.

 

Per sort per als clients, Mercadona compta entre els seus passadissos amb una solució molt còmoda. Tot i que pot ser molt cansat fregar el terra, amb aquest pal de fregar, acabaràs abans.

 

La neteja de la llar pot ser complicada

 

La mida de la casa hi té molt a veure, i és que netejar un espai ampli no és el mateix que netejar i ordenar un petit espai. També cal tenir en compte, la distribució de l'espai i el que conté. És a dir, tots aquells estris i pertinences que ocupen la nostra llar faran que es converteixi en un veritable calvari o no.

 

Després d'això, arriba el moment de plantejar-se què realment val la pena mantenir a casa i què ha de sortir d'ella. Això vol dir que has de començar a netejar amb una organització de les coses i traient allò que no és útil o és vell.

 

Vinagre de neteja
Si no t'agrada fer neteja, aquests utensilis et seran molt útils, ja que et facilitaran el treball | GETTY IMAGES

 

Potser et sembla tot un desafiament haver d'escollir el que val la pena, i el que no. Potser ni tan sols et ve de gust desfer-te de coses que formen part del teu dia a dia des de fa anys. No obstant això, si vols començar a mantenir una llar ordenada i neta, ara és el moment ideal per fer neteja.

 

Quan has organitzat el teu espai i has eliminat productes, materials, objectes i fins i tot mobles, és moment de pensar en la neteja. Hi ha molts productes al mercat que ens faciliten la tasca, començant per baietes, raspalls, aspiradores, i pals de fregar, entre altres, que ens poden ajudar a tenir la nostra casa com realment volem.

 

Si ets dels que els agrada tenir les últimes innovacions en productes i recursos de neteja, et mostrarem com un pal de fregar pot ser una gran aliada a l'hora de netejar i de fregar el terra de casa.

 

El pal de fregar de Mercadona que està arrasant

 

Mercadona és una de les grans cadenes de supermercat que més productes útils ven i sobretot innovadors. Des de cosmètica, amb uns ingredients que no promouen la crueltat animal, l'alimentació tan natural com sigui possible, o els productes de neteja, que sens dubte solen ser un dels grans encerts.

 

En aquest cas, parlem d'un pal de fregar, una peça fonamental per netejar la nostra casa. Des del seu gran descobriment cap als 60, el pal de fregar s'ha convertit en un indispensable a les tasques de la llar. Possiblement, és l'objecte que mai  falta, no només a casa, sinó a tots els espais, siguin comerços, empreses o magatzems.

 

Muntatge amb pals de fregar de Mercadona
Netejar serà més senzill amb aquests dos pals de fregar | CatalunyaDiari

 

Amb aquest objecte o utensili, pots accedir a infinitat d'espais. Fregar el terra potser és la principal tasca on la utilitzes, però, pot ser molt útil fins i tot per netejar sostres o finestres. Aprofitar el pal de fregar és el millor que podem fer, ja que podem accedir a molts llocs que abans ens semblaven inaccessibles.

 

Com bé hem esmentat, Mercadona és famós per la quantitat de productes que venen i, sobretot, per la utilitat que ofereixen. Però, no només per això, sinó també per la qualitat-preu que tant agrada al client.

 

Foto de joc de fregones Mercadona
Els pals de fregar són barats i d'excel·lent qualitat | Mercadona

 

Molts són els productes que Mercadona ha anat llançant i que han obtingut una gran rebuda per part dels consumidors. Gràcies a això, el pal de fregar de microfibra que han posat a la venda està sent tot un descobriment per a les tasques de la llar.

 

Sens dubte, i encara que sigui una cosa òbvia, el material és una part important, i és que aquest pal de fregar està fabricat amb fil de microfibra. Aquesta mena de material fa que s'assequi ràpidament que un pal de fregar d'un altre material, ja que el nivell d'absorció és molt més gran.

 

Quantes vegades has hagut d'esperar que el terra s'eixugués per tornar-lo a trepitjar? Segurament t'ha passat més d'una vegada i fins i tot hauràs hagut d'advertir que el terra està mullat i que és impossible passar sense relliscar. Aquest utensili, que pots aconseguir a la part de drogueria deMercadona, conté dos pals de fregar de diferents colors i pots obtenir-lo per menys de tres euros.