Els secrets de Mercadona: les marques i productes més populars

Coneix tot sobre els millors productes que pots trobar en els supermercats de la companyia valenciana

Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)
Coneix les marques i els productes més populars de Mercadona | Mercadona

Mercadona ha conquistat a gran part de la població gràcies als seus productes d'alimentació, neteja i cosmètica. La companyia valenciana treballa amb un model innovador que permet estudiar i compartir opinions sobre els seus articles amb els clients. És per això que sovint Mercadona posa a la venda productes que són ben rebuts pels seus consumidors. A continuació, t'expliquem tot sobre els millors productes de Mercadona i les seves marques blanques.

Productes de Mercadona: Els més populars

Mercadona triomfa amb els seus productes. A continuació, us presentem alguns dels seus productes més populars.

Oli de coco

Un dels productes més buscats i venuts és l'oli de coco de Mercadona. Aquest article s'ha popularitzat durant els últims mesos per la seva doble utilitat: es pot utilitzar com a cosmètic o bé com a ingredient per als teus plats.

Aquest producte de Mercadona està 100% fet de coco, i amb ell pots hidratar-te la pell o bé utilitzar-lo per als teus guisats, pastes, carns o verdures. L'oli, de 450 ml, té un preu de 4,50 euros.

Pastissos Mercadona

Altres dels productes que triomfen són els pastissos de Mercadona. Tots sabem que un bon dolç alegra el dia i la setmana sencera. Així doncs, tant per a un dia de celebracions com per al teu dia a dia, aquests pastissos de Mercadona t'encantaran. Els pastissos que més triomfen són el 'pastís de l'àvia', el 'pastís selva negra' i el 'pastís de formatge'.

Esprai desinfectant Mercadona 70% alcohol

Ara més que mai cal que ens desinfectem les mans. És per això que Mercadona ha posat a la venda un esprai desinfectant 70% alcohol. Aquest article de la marca Bosque Verde és perfecte per utilitzar-lo a qualsevol lloc, però, sobretot, a casa teva. Amb ell pots desinfectar amb rapidesa i comoditat tots els poms, les soles de les sabates i altres superfícies.

Al mes de maig de 2020, Mercadona va anunciar que va vendre 50.000 unitats al dia. El seu preu és d'1,8 euros. 

Soja texturitzada

La soja texturitzada de Mercadona també està triomfant entre els consumidors i consumidores. Aquest producte Hacendado és ideal perquè té un gust suau, és una font de fibra i de proteïnes, i es pot consumir de moltes maneres. Cada unitat té un preu d'1,50 euros. 

Tahini

El tahini de Mercadona és un altre dels productes amb més èxit. Aquesta salsa s'ha popularitzat durant els últims mesos i, després de l'hummus de Mercadona, és una de les més 'top'. 

El tahini, una salsa típica de l'Orient Mitjà, s'elabora amb llavors de sèsam i es pot utilitzar per elaborar una gran quantitat de receptes, com podria ser la salsa hummus, galetes, guarnicions, i un llarg etcètera. El tahini de Mercadona té un preu de 2,95 euros i es convertirà en un ingredient essencial en la teva dieta. 

Quefir

El Quefir de Mercadona és un altre dels productes que està triomfant. És un aliment que, tot i que encara és desconegut per a algunes persones, està agafant popularitat. El quefir és una beguda fermentada amb qualitats probiòtiques, nutrients i minerals. Aquest producte, sense gluten, és un producte natural molt saludable, i el seu preu és d'1,40 euros.

Marques blanques de Mercadona

Com ja us hem explicat anteriorment, Mercadona destaca pels seus productes gràcies a la seva gran relació qualitat-preu. A més, la companyia valenciana ofereix productes molt més econòmics. A continuació, et mostrem quines són les marques blanques destacades de Mercadona.

Hacendado

Aquesta és una de les marques de Mercadona que més destaca. La gran varietat de productes Hacendado enamora als seus consumidors per la seva qualitat i el baix preu.

Aquesta marca blanca ofereix novetats per cobrir les exigències dels clients. Així doncs, gairebé cada setmana podem trobar novetats Hacendado a les botigues Mercadona. Hacendado no defrauda amb la seva gran quantitat de productes, entre els quals podem trobar matèries primeres com cereals, sucs, productes per esmorzar i berenar, aperitius, pizzes, llaunes de conserva...

Hacendado també elabora productes sense gluten per a Mercadona. En l'actualitat, la companyia valenciana compta amb més de 1.300 referències de productes sense gluten a les seves prestatgeries. A més, Hacendado també ofereix productes sense lactosa i productes vegans.

Bosque Verde

La marca Bosque Verde de Mercadona també destaca amb els seus productes de neteja per a la llar. Bosque Verde ofereix una gran quantitat de productes: per rentar la roba, per netejar la nostra llar, paper, ambientadors, insecticides... Tot el que necessitis podràs trobar-lo a Mercadona gràcies a Bosque Verde.

Deliplus

La marca Deliplus de Mercadona té una gran varietat de productes, tant d'higiene com de bellesa. Els productes Deliplus destaquen per la seva qualitat a preus molt econòmics i, per això, ja ha conquistat una gran quantitat de consumidors.

Entre la varietat de productes Deliplus podem trobar productes de maquillatge, higiene, cura de la pell, hidratació corporal, tractament per a la pell, estètica i articles per a nadons.

'A punt per menjar'

L'any 2018, Mercadona va inaugurar una nova secció: 'A punt per menjar'. En aquesta secció, podem trobar plats llestos per menjar i alguns d'ells te'ls fan al moment.

Els plats de la secció 'A punt per menjar' de Mercadona tenen una gran qualitat a preus molt econòmics. Tot i que els plats poden variar segons el dia i la regió on es trobi la botiga, hi ha alguns que solen estar disponibles en totes les regions, com podria ser l'hamburguesa amb formatge, l'entrepà serranito, l'amanida russa, amanida al gust, croquetes...

El preu dels plats solen anar des dels 3,5 euros fins als 5 euros. Per ara, 'A punt per menjar' es pot trobar en 250 establiments de Mercadona. Si vols descobrir el llistat de botigues que tenen la secció disponible, pots fer-ho en aquest enllaç.

Com heu pogut comprovar, Mercadona té una gran varietat de productes i serveis. Si vols estar al dia de totes les novetats de Mercadona, pots visitar la seva pàgina web oficial.


Comentaris

envia el comentari