Supermercat lidl

Semblen de marca: els auriculars barats de Lidl disponibles en 2 colors que arrasen

Els clients estan arrasant amb els 2 models d'aquests auriculars

Un cop més, els clients de Lidl estan arrasant amb un dels seus productes. Aquesta vegada, però, no és només pel seu preu econòmic, sinó també per la qualitat del dit article. Per si no n'hi hagués prou, aquests auriculars estan dissenyats amb els colors corporatius de la cadena alemanya: blau, vermell i groc.

Aquest fet, lluny d'afectar negativament la seva venda, suposa tota una temptació per als clients, cosa que ja hem vist amb productes de la companyia com les seves famoses sabatilles o talons, els quals es van esgotar poques hores després de ser llançats.

Els auriculars de Lidl que estan triomfant entre la clientela

Sembla que qualsevol producte amb colors representatius de Lidl està destinat a triomfar. Així ho han estat demostrant des de fa anys, ja que producte de Lidl que apareix amb aquestes característiques, producte que es ven amb una enorme facilitat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

A més, entre ells, trobem aquests auriculars sense fil de la marca Skucandlly, els quals disposen de connexió True Wireless mitjançant Bluetooth v 5.0. A més, si et connectes automàticament al dispositiu, comptes amb una qualitat d'àudio Premium.

Imatge dels auriculars Skullcandy de Lidl
Els clients poden escollir entre 2 colors | Catalunya Diari

Són ideals, sobretot, per a aquells que gaudeixin escoltant música, 'podcasts'... o també per als que prefereixen mantenir converses amb aquest tipus de dispositiu. Això últim és possible, ja que tots dos auriculars contenen micròfon. A més, incorporen un ajustament d'aïllament del soroll, la millor opció per no patir interferències externes.

També són resistents a l'aigua i a la suor i cal destacar que tenen una durada d'entre 3 i 4 hores. Tot i això, amb l'estoig de càrrega, la xifra augmenta fins a les 7 i les 8 hores. Vist així, no és estrany que els consumidors estiguin arrasant amb ells.

Imatge dels auriculars Skullcandy de Lidl grocs
Amb la seva compra, també adquireixes l'estoig de càrrega i el cable per carregar-los | Catalunya Diari

Disseny i preu, essencials per a explicar la seva alta demanda

 

Com hem indicat, tant els auriculars com l'estoig de càrrega i el cable del carregador són dels colors corporatius de Lidl. Per això, els clients poden escollir entre dues combinacions de colors: groc/blau o blau/groc.

Així, doncs, entre poder escollir el disseny i la possibilitat d'aconseguir uns auriculars per tan sols 19.99 euros, pocs són els que s'han pogut resistir a comprar aquests auriculars.

Altres auriculars que també podrien agradar-te

En el cas que aquesta opció de Lidl no s'acabi d'ajustar al que busques, el cert és que hi ha altres opcions igual de cridaneres. Per aquest motiu, hem seleccionat algunes alternatives que també et poden semblar atractives per la seva relació qualitat/preu.

1. Auriculars sense fil Wuyi

Si ets dels que ho passa malament perquè els cauen fàcilment els auriculars, aquests són la millor opció per a tu. Encara que estiguin enfocats a l'àmbit esportiu, la veritat és que poden ser utilitzats per al dia a dia amb normalitat.

A diferència dels més clàssics, contenen un ganxo de silicona flexible que permeten adaptar-se a qualsevol orella. A més, tenen una bateria de fins a 48 hores, així com una resistència impermeable. Però no només això, sinó que la seva alta qualitat permet que la reproducció o emissió mitjançant els auriculars sigui immillorable. Com en el cas dels de Lidl, també són resistents a l'aigua i a la suor.

Imatge dels auriculars esportius d'Amazon
Amb aquests auriculars, no t'hauràs de preocupar de la subjecció | Catalunya Diari

2. Auriculars sense fil JBL

Possiblement, es tracta d'uns dels auriculars sense fil més populars actualment. Les raons són múltiples: compten amb la tecnologia 'Deep Bass Sound' que permet gaudir d´un so amb gran qualitat, disposen d'assistent de veu i són tàctils. D'aquesta manera, amb un sol toc pots agafar trucades i fins i tot canviar de cançó.

Per si no n'hi hagués prou, la bateria dura fins a 20 hores, per la qual cosa podràs gaudir d'hores i hores d'ús. Tot això, a més, per un preu molt econòmic, ja que actualment es troben rebaixats.