El servei d’entrega a domicili del grup Bon Preu arriba al Vallès Oriental

Des d'avui els clients de Granollers, Les Franqueses i Canovelles ja poden rebre la seva compra a casa en màxim una hora

BonPreu
El servei ja està disponible a Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles  | Bonpreu

Bones notícies per als clients de Bonpreu i Esclat. El supermercat online comença el servei d’entrega a domicili al Vallès Oriental. El Grup Bon Preu continua avançant amb la implementació del servei a la majoria del territori català. Ara els clients de Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles ja poden fer la compra online i rebre-la a casa seva.

Des del passat mes de març, Bonpreu també ofereix aquest servei als municipis d’Osona de Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i St. Julià de Vilatorta. El desplegament del servei a domicili a la resta de municipis es farà de forma gradual i progressiva per garantir sempre una excel·lent experiència de compra i la satisfacció del client.  

Comprar quan vulguis i des d'on vulguis

El grup ha invertit 10 milions d’euros en el servei d’entrega a domicili, que inclou també la flota de vehicles amb els quals realitza l’entrega de la compra online. Es tracta de furgonetes amb triple temperatura per tal de servir els productes a la temperatura òptima i preservar en tot moment la cadena de fred.  

  

El supermercat online Bonpreu Esclat porta la compra a casa dels clients amb els mateixos estàndards de qualitat, servei i preus competitius que als establiments Bonpreu i Esclat. L’objectiu del grup és servir el client en qualsevol moment, des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol canal de venda, oferint una experiència omnicanal. Així els clients poden realitzar les seves compres tant als supermercats Bonpreu i Esclat com al canal online a través del web i de l’app

Entregues a casa en una hora

BonPreu
El grup segueix treballant també en l'ampliació de punts de recollida de la compra online   | Bonpreu

 

L’horari del servei a domicili de la compra online és de dilluns a dissabte de 7.00 a 22.00 hores ininterrompudament i s’han establert franges d’entrega d’una hora. El client pot revisar els productes en el moment de la recepció i l’import de la compra es carrega al client una vegada feta l’entrega. Així mateix, les devolucions es poden dur a terme indistintament al mateix moment de l’entrega o a qualsevol dels establiments físics de Bonpreu i Esclat amb totes les garanties.

El llançament del servei d’entrega a domicili se suma als progressos tecnològics que ha fet el grup Bon Preu amb la nova plataforma de compra online. En els últims mesos s’ha posat en marxa el nou web de compra online que millora la usabilitat i és accessible des de qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta i mòbil). I la nova aplicació mòbil suposa un pas més en la digitalització del grup.

Paral·lelament, servei «compra i recull»

La visió de Bonpreu i Esclat és convertir-se en el referent català en la venda d’alimentació ara també per internet. El grup de distribució català té un acord amb Ocado, un dels millors operadors online d’alimentació del món, per enfortir el seu canal de compra online.

Paral·lelament, Bonpreu continuarà obrint nous punts de recollida al llarg del territori amb el model de «compra i recull», que permet fer la compra online i passar-la a recollir amb el cotxe. Durant el primer semestre de 2019 està previst obrir els punts de recollida de Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i El Vendrell.  

  

Actualment Bonpreu té 7.400 treballadors, fet que situa el grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya i ha creat 1.400 llocs de treball nous els últims 12 mesos. Disposa en total de 127 establiments Bonpreu, 55 establiments Esclat, 48 benzineres EsclatOil i 12 punts de recollida del supermercat online Bonpreu Esclat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari