Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una dona amb jersei blau tocant amb la mà una bàscula

Els 7 consells que no sabies per perdre greix i no recuperar-lo mai més

Amb aquests consells serà més fàcil que mai perdre l'indesitjable greix

Avui dia, a la societat li preocupa més que mai saber com perdre greix. I és que les xifres d'obesitat cada cop són més grans i alarmants, sobretot amb un creixement preocupant en la població jove.

Acabar amb els quilos de més mai ha estat una tasca fàcil. Ara bé, hi ha hàbits senzills que són molt eficaços. Per això, et portem les claus que has d'incloure de manera gradual a la teva vida, i que t'ajudaran a millorar l'aspecte físic.

7 consells que t'ajudaran a perdre greix i no tornar a recuperar-lo

Aquestes són les 7 claus que has d'incloure dins la teva rutina diària perquè t'ajudaran a perdre i cremar el greix abdominal que tant et preocupa:

1. Deixa les begudes ensucrades

Les begudes ensucrades no són la millor opció si volem perdre greix, ja que contenen moltíssimes calories. El sucre, a més de no ser gens nutricional, afavoreix considerablement l'augment de pes.

Sucre blanc i sucre bru sobre una taula de fusta.
Reduir el consum de sucre ens ajudarà a perdre pes | Getty Images

El millor i el més sa per acompanyar el menjar és l'aigua , però si ho prefereixes també et pots fer una beguda casolana i sana al teu gust.

2. Menjar més aliments amb fibra

La fibra reté l'aigua dels aliments, cosa que ajuda a millorar el funcionament del trànsit intestinal i afavoreix l'eliminació de toxines del nostre cos. A més a més, fa que l'organisme trigui més temps a absorbir els sucres i ens aporta una sensació de sacietat.

Imatge d'una persona tallant verdures a una cuina
La verdura fresca ajuda a aprimar | Getty Images

Aquest element és ideal per perdre pes i el trobem sobretot a la verdura i la fruita fresca, o també als llegums, els cereals i els fruits secs.

3. Adopta una dieta mediterrània

La nostra dieta, la mediterrània tradicional, és una de les més completes, sanes i amb més beneficis que hi ha al planeta. En ella abunden sobretot verdures, fruites, llegums, cereals, oli d'oliva, ous, aigua, carn i també el peix fresc.

Imatge de diversos ingredients: tomàquets, oli i all
La dieta mediterrània és molt saludable i té molts beneficis | Getty Images

Com has pogut veure, en aquesta dieta el que hi ha són productes saludables i fàcils d'aconseguir, que gairebé no tenen greixos ni tampoc sucres. Per tant, és perfecta per portar una vida sana i perdre els indesitjables greixos del nostre cos!

4. Canvia els carbohidrats refinats pels integrals

La pasta integral aporta menys calories al nostre cos, millora el procés de la digestió i evita el restrenyiment. Però a més, també aporta més energia i nutrients, redueix el risc de patir malalties i prevé la diabetis de tipus 2.

Imatge d'un plat amb macarrons integrals
La pasta integral té menys calories | Getty Images

5. Fes entrenaments de força

L'entrenament de força és aquell que treballa amb intensitat els músculs, i si es planifica bé pot ser molt efectiu per perdre el greix i no recuperar-lo mai més.

Imatge de boles Kettlebell per fer exercicis de força
Els exercicis de força són ideals per perdre pes | Getty Images

El múscul treballa intensament i, a conseqüència, el metabolisme s'accelera. A més a més, l'ideal és fer diferents exercicis per treballar tots els músculs i no centrar-nos a una zona específica.

6. Prova el HIIT

Si comptes amb un temps limitat per fer  activitat física, et portem una altra opció: el HIIT. Les sessions d'aquest entrenament poden durar entre 20 i 30 minuts perquè són exercicis amb intervals molt curts i intensos que alternen el treball amb la recuperació.

Imatge d'una noia fent abdominals
El HIT t'ajudarà a cremar calories | Getty Images

Així doncs, el HIIT és perfecte per perdre greix perquè treballa la força i la resistència amb la combinació d'exercicis aeròbics i anaeròbics.

7. Dorm més i millor

Portar una vida atrafegada i desordenada pot alterar els nostres horaris de son, generar canvis al nostre organisme i alterar el nostre metabolisme. Això acaba derivant amb l'augment de la gana i com a resultat l'augment del nostre pes.

Imatge d'una dona dormint de fons i un despertador
Portar una vida ordenada i dormir bé ajuda a perdre pes | Getty Images

Així doncs, si dormim més i bé el nostre metabolisme funcionarà correctament, millorarem el nostre sistema immunitari i evitarem augmentar i eliminar el greix corporal.