URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La 'Shopping Night' torna a Barcelona un dia abans del 'Black Friday'

El Passeig de Gràcia i els carrers adjacents acolliran aquest esdeveniment de moda, però també de gastronomia o música, el 22 de novembre

Barcelona s'avança un dia al 'Black Friday' amb la celebració de la 'Shopping Night'
Barcelona s'avança un dia al 'Black Friday' amb la celebració de la 'Shopping Night' | Expansión

S’apropa una de les cites comercials més importants de l’any, el ‘Black Friday’, i Barcelona ha volgut avançar-se un dia amb una nova edició de la ‘Shopping Night’. El passeig de Gràcia i els carrers del voltant s’ompliran d’ofertes de moda, però també de música i menjar, el 22 de novembre.

Aquesta iniciativa, que se celebra a la ciutat per novè any consecutiu, està organitzada per l'Associació del Passeig de Gràcia i compta amb el suport de l'Ajuntament. Els veïns de la ciutat podran fer les primeres compres de la campanya de Nadal i gaudir a la vegada d’una jornada lúdica. Els organitzadors han volgut també fomentar la participació dels turistes i per això es repartiran díptics en anglès i francès a les oficines de turisme.  

Cinc hores de compres de les millors marques

Un any més les millors botigues d’un dels principals eixos comercials de Barcelona obriran fora dels seus horaris habituals. Marques com Tous, Guess, Desigual o Lacoste participen en aquest esdeveniment de moda que tindrà lloc entre les set de la tarda i les dotze de la nit.

A més de com un avenç de les rebaixes, la ‘Shopping Night’ de Barcelona és també un esdeveniment cultural. És per això que no només busca oferir la col·laboració dels establiments de moda de la ciutat, sinó que també oferiran una sèrie de concerts en set escenaris diferents i una ruta gastronòmica en restaurants i hotels.

Es podrà gaudir de molta música i de plats de Carme Ruscalleda

La cantant Beatriz Luengo serà la més destacada d’una sèrie d’actuacions que tindran lloc en els set escenaris situats en el Passeig de Gràcia a l’altura de Rosselló, Provença, Mallorca, València, Aragó, Consell de Cent, Diputació i Gran Via. Els que s'hi apropin podran gaudir d'un repàs musical des dels anys 20 fins a l'actualitat, amb música jazz o pop-rock, ritmes llatins o cançons típiques de l'època dels 'guateques'. 

Aquella mateixa nit, xefs com Nandu Jubany o Carme Ruscalleda oferiran alguns dels seus plats per acompanyar la jornada de compres i de concerts. A més, la ruta gastronòmica pels establiments de la ciutat, on es podran gaudir per menys de vuit euros de plats solidaris inspirats en la cuina nadalenca, s'allargarà fins al 25 de novembre.


Comentaris

envia el comentari