IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Què és el 'Singles Day' i per què està triomfant

Cada 11 de novembre se celebra a la Xina el 'Dia dels Solters', un esdeveniment ple de descomptes comercials

'Singles Day' la gran fiesta de descuentos en China
'Singles Day'  és la gran festa de descomptes a la Xina| CatalunyaDiari.cat

Una de les noves ocasions per comprar amb múltiples descomptes a través d'Internet és el 'Singles Day'. En els últims anys, aquest dia dedicat a les compres pels solters ha superat ja en facturació a altres dates senyalades com el 'Black Friday' o el 'Cyber Monday'. 

Novembre, el mes de les compres nadalenques anticipades 

El mes de novembre s'està convertint en el principal moment de l'any destinat a les compres compulsives, a causa dels diversos esdeveniments especials que han aparegut els últims anys. Quan molts comerços encara s'està acostumant al 'Black Friday', ara arriba el 'Singles Day'.

Aquest nou de dia descomptes promet convertir-se en una nova cita imprescindible per tots aquells que han volgut ser previsors, han comprat ja els regals de Nadal i han arrasat les botigues aquest 11 de novembre. 

‘Singles Day’, una alternativa al 'Black Friday' provinent de la Xina

Aquesta celebració té el seu origen a la Xina, concretament a la Universitat de Nanjing. Tot es va iniciar com una idea dels estudiants solters, que fent broma, van creure, que ells també es podrien fer regals i tenir una alternativa al Dia de Sant Valentí. 

Jack Ma, fundador y Presidente Ejecutivo de Alibaba Group
Jack Ma, fundador i President Executiu d'Alibaba Group, empresa que vol expandir la festa a tot el món  | CatalunyaDiari.cat

 

La idea de celebrar-ho l'11 de novembre prové del significat del número 1 en aquest país asiàtic. Allà simbolitza un arbre sense fulles i s'acostuma a vincular amb les persones sense parella. En un principi, era una reivindicació de la solteria però ara s'ha convertit en una celebració consumista més. 

Les grans marques ja hi participen 

En les seves primeres edicions està centrat sobretot en articles tecnològics. Amb tot, avui en dia tota mena de comerços del gegant asiàtic participen en aquesta festa. Un dels seus principals valedors és la companyia de comerç electrònic Aliexpress. 

Los Bechkam durante la celebración del 'Singles Day' en 2016
Els Beckham durant la celebració del 'Singles Day' el 2016 | CatalunyaDiari.cat

 

L'empresa xinesa vol popularitzar aquest dia de compres amb el seu 'Shopping Festival'. Diversos personatges famosos coneguts a tot el món com Scarlett Johansson, Nicole Kidman, Katy Perry o els Beckham han fet de padrins d'aquesta celebració

Fora de la Xina, comencen a ser més les companyies que s'apunten al 'Singles Day'. Un exemple és K-Tuin, el major distribuïdor d'Apple a Europa. Algunes altres de les botigues que oferiran descomptes aquest diumenge són Ebay, Sephora, Worten o The Body Shop


Comentaris

envia el comentari