Imatge logo Bonpreu

La sorpresa d'un client de Bonpreu en obrir un dels productes: «Encara dona gràcies»

Un client posa el crit al cel després d'obrir un dels paquets

El menjar preparat ens pot treure de més problemes. Aquesta secció del supermercat és perfecta per quan no tenim temps de cuinar-nos res o simplement ens ve de gust descansar i estirar el menjar que en menys de 5 minuts pots tenir llesta al teu plat.

Els establiments ofereixen una gran varietat de menjar preparat: des dels aliments més processats fins als plats tradicionals, amb ingredients de qualitat i fets al moment.

De vegades, però, aquesta petita solució ens pot sortir granota o no complir amb les nostres expectatives.

Mancaven els ingredients principals

Un client de Bonpreu i Esclat va comprar un plat fet en un dels seus establiments, però res no li hauria preparat per al que es trobaria un cop l'obrís.

L'usuari ( @NotASeriousOnru ) va comprar unes patates forneres bullides amb ceba i romaní al Bonpreu de Tremp, però quan el va obrir tan sols hi havia les patates tallades amb una mica d'oli i assaonades amb sal.

Al paquet no hi havia rastre ni de la ceba ni del romaní que indicava l'etiqueta del producte. «Això de les patates amb ceba i romaní i que no portin ni ceba ni romaní?», començava el client. «Encara dona gràcies que hi hagi patates...», criticava.

Una empresa que corregeix els errors

El supermercat Bonpreu ha vist la queixa del client i li ha demanat el tiquet de compra així com la numeració de la targeta client per poder abonar el reemborsament d'un dels seus productes.

I és que la cadena catalana, tot i que de tant en tant no compleix les expectatives dels clients, s'encarrega d'atendre les persones afectades i solucionar els problemes.

Les teves compres online

Sembla que aquesta incidència en els plats preparats de Bonpreu ha estat una excepció perquè fins ara no han rebut cap altra queixa del mateix tipus.

Recordem que el supermercat català té una gran oferta de menjar preparat, així com plats fets al moment, com ara les pizzes i el sushi.

Pots anar físicament a un punt de venda per comprar el teu menjar per emportar o, si vols més comoditat, pots demanar-lo a la teva compra online. Un servei del qual molts clients de Bonpreu i Esclat estan satisfets.