Cepsa

La sorpresa que t'enduràs si poses gasolina a Cepsa avui mateix

Descobreix el descompte que ofereix Cepsa als clients

L'ajuda del Govern a les benzineres ja ha deixat de ser una realitat. Tot i això, no tot són males notícies per als conductors. Algunes estacions de servei han anunciat les seves pròpies mesures per pal·liar els alts preus, una iniciativa a què ara també s'hi ha sumat Cepsa. Ja avancem que la seva proposta és encara més suggerent que les altres.

Com ja s'ha anunciat, a partir de l'1 de gener els conductors ja no podran continuar gaudint de la bonificació de 20 cèntims al litre de combustible. Una mesura que sí que continuarà vigent en alguns casos excepcionals, per exemple, per als serveis professionals i altres sectors més vulnerables.

Tanmateix, algunes benzineres sorprenen amb una solució per a la resta dels usuaris que, des d'ahir, ja poden beneficiar-se de descomptes propis per part d'aquestes empreses. Una proposta que té previst funcionar, ara com ara, durant els primers mesos del 2023.

Les benzineres que aplicaran descomptes als seus clients

Aquesta mateixa setmana coneixíem la iniciativa empresa per Repsol, la primera companyia a notificar la implementació d'un nou descompte per als clients. Així doncs, a través de la seva aplicació Waylet, els usuaris podran beneficiar-se d'una rebaixa de 10 cèntims per litre quan acudeixin a alguna de les seves estacions de servei. De moment, Repsol mantindrà la bonificació fins al 31 de març.

Tot i això, no es tracta de l'única empresa que ha anunciat descomptes per als seus clients. Altres benzineres com ara Shell, Galp o Cepsa també oferiran les seves pròpies bonificacions.

Repsol
Repsol ha estat la primera benzinera a anunciar el descompte per als seus cliens.   | Europa Press

El descompte cridaner de Cepsa

Cepsa ha estat la darrera empresa a anunciar una bonificació extra per als seus clients i la seva oferta no ha deixat indiferent ningú. Els usuaris de les benzineres Cepsa podran gaudir d'una bonificació més gran quan s'hi proveeixin de gasolina. Tal com ha anunciat la companyia, el descompte a les seves estacions serà de 12 cèntims per litre. Això serà així, almenys, durant els tres primers mesos del 2023.

En aquest sentit, Cepsa ha especificat que la rebaixa serà de 10 cèntims per a tots els clients. A més, afegirà un descompte de 2 cèntims més per litre per als conductors que omplin el dipòsit amb combustible premium Óptima.

Cepsa aplica la rebaixa des de l'abril

El descompte addicional de 10 cèntims no és cap novetat per a Cepsa, que l'aplica des del darrer mes d'abril. Segons la companyia de combustible, fins ara, més de 12 milions de conductors han gaudit de la bonificació. L'empresa ha destinat 135 milions d'euros a aquesta ajuda.

«Es tracta d'un estalvi assumit totalment per la companyia, que continua així amb el seu compromís d'estar a prop dels seus clients en un moment de crisi energètica i elevada inflació», detallen des de Cepsa.

Com em puc beneficiar de l'ajuda?

Per accedir al descompte de 10 cèntims, cal subscriure's al programa gratuït «Porque Tú Vuelves». En el moment de proveir, els usuaris només s'hauran d'identificar amb la targeta, el DNI o l'aplicació. Si encara no estàs registrat al programa, ho pots fer de manera «immediata, gratuïta i senzilla» a través de la pàgina web de la companyia o a qualsevol estació de servei.

Per la seva banda, els clients professionals que formin part del programa «Starressa Direct» podran beneficiar-se d'una rebaixa de fins a 12 cèntims per litre. Així mateix, a més del descompte addicional, els clients podran gaudir d'altres ofertes i promocions que Cepsa acostuma a llançar al llarg de l'any a les seves 1.500 estacions de servei.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp