Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una Administració de Loteria, el logotip d'Euromilions i el d'Eurodreams

Quin sorteig és més generós en premis: l'Euromillones o l'Eurodreams?

Descobriu quin és el sorteig que més possibilitats atorga als jugadors d'aconseguir un premi suculent

Si t'agraden els sorteigs i somies guanyar grans premis, segurament t'has preguntat quin és més generós: l'Euromillones o l'Eurodreams?

Tots dos sorteigs són molt populars a Europa i ofereixen premis milionaris. Però, quin dels dos reparteix més premis? L'Euromillones és un dels sorteigs més coneguts a Europa. Es juga des del 2004 i ha fet milionaris molts afortunats.

Euromillones: un clàssic dels sorteigs

Els sorteigs de l'Euromillones es fan dues vegades per setmana, els dimarts i els divendres. Per jugar, has de triar cinc números de l'1 al 50 i dues estrelles de l'1 al 12.

Muntatge amb gent celebrant amb cava a l'exterior una administració de loteria i una butlleta de l'Euromilions
L'Euromillones és el sorteig que més compensa | catalunyadiari.com, Loterías y Apuestas del Estado, Euromillones

El premi més gran de l'Euromillones pot arribar a ser molt gran. De fet, el pot mínim garantit és de 17 milions d'euros, però es pot acumular fins a assolir els 250 milions d'euros. A més del premi major, hi ha 12 categories de premis addicionals, cosa que significa que hi ha moltes oportunitats de guanyar.

Eurodreams: el nou competidor

L'Eurodreams és un sorteig més recent, però ha guanyat popularitat ràpidament. S'hi juga un cop per setmana, els dissabtes. En aquest sorteig, has de triar sis números de l'1 al 49 i un número addicional de l'1 al 10.

El premi més gran de l'Eurodreams també és molt atractiu. Tot i que no arriba a les xifres de l'Euromillones, el pot mínim garantit és de 10 milions d'euros. A més, l'Eurodreams ofereix 10 categories de premis addicionals, cosa que també brinda moltes oportunitats de guanyar.

Quin és el sorteig que més compensa jugar: l'Euromillones o l'Eurodreams?

Ara que coneixem una mica més sobre cada sorteig, és el moment de comparar quin és més generós en premis. L'Euromillones té un pot mínim més alt i es pot acumular fins a xifres impressionants. A més, ofereix més categories de premis, cosa que augmenta les possibilitats de guanyar alguna cosa.

D'altra banda, l'Eurodreams també ofereix un pot atractiu i diverses categories de premis. Tot i això, el seu pot mínim és menor i no s'acumula tant com el de l'Euromillones.

En termes de generositat en premis, l'Euromillones sembla que és el guanyador. El pot mínim és més alt i es pot acumular fins a xifres molt més grans. A més, ofereix més categories de premis, cosa que significa més oportunitats de guanyar.