Cartell lluminós d'una botiga Stradivarius

Stradivarius dona la sorpresa amb la peça de roba que no passarà mai de moda

La marca d'Inditex promet triomfar amb aquesta nova peça ideal per a la tardor

Ja estem a la tardor i, a hores d'ara, les passarel·les i les marques 'low-cost' del moment ja han anunciat quines seran les tendències d'aquesta temporada. Entre elles, podem destacar la incorporació dels jerseis de llana, la reinvenció de les botes d'aigua, l'èxit de les 'combat boots' i les vaqueres, les camises i, per descomptat, els tradicionals 'blazers'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je m'en fous, c'est Mardi

Una publicació compartida de ANDREA Benhamou (@andreabenhamou) el

 

La sofisticació, l'estil i la facilitat que tenen els 'blazers' per fer-nos presumir de 'tipàs' fa que ens declarem fanàtiques d'ells any rere any i, per molt que les tendències canviïn, sempre es mantinguin intactes en el nostre repertori.

 

La peça de Stradivarius

Stradivarius és conscient d'això i, tenint en compte l'èxit que ha tingut en el món del 'street style' un dels seus dissenys, s'ha proposat conquerir a milions d'addictes de la moda i a 'influencers' amb un bàsic atemporal que promet regnar en el nostre armari unes quantes temporades.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take the good comfort zone side with our #comfy looks

Una publicació compartida de Stradivarius (@stradivarius) el

 

Concretament, Stradiavirus ha inclòs en el seu catàleg d'aquesta temporada aquesta elegantíssima americana de quadres, capaç de transformar qualsevol estilisme ordinari en un extraordinari, elegant, colorit i estilitzador. No tenim cap dubte que el color vermell que banya aquesta peça, actua com a protagonista del disseny. Tanmateix, les línies blanques, negres i els botons decoratius daurats aporten un punt extra de contrast i glamur.

 

Blazer de Stradivarius
Aquesta és l'americana tradicional que promet arrasar aquesta temporada de tardor i hivern al 'street style' | Stradivarius

 

Sens dubte, en escollir aquest estampat de quadres 'vichy' realitzat en teixit amb llana en trama, li han injectat elegància perquè recorda als infal·libles conjunts de 'tweed' clàssics parisencs i les famoses creacions de Coco Chanel. No obstant això, el punt de tendència 2020 està present en el tall folgat i llarg amb espatlla lleugerament marcada.

 

 

Pel que fa a combinacions, qualsevol pantaló o faldilla prisada de tir alt pot convertir-se en la parella perfecta d'aquesta propera adquisició, però hem d'admetre que el 'total look' que Stradivarius ha triat per plasmar aquesta peça és ideal per a aquesta temporada de tardor.

 

Així doncs, independentment que et deixis seduir per l'americana de quadres o per la faldilla, podràs sortir al carrer convençuda que irradies estil per qualsevol costat i només per un preu de 39, 99 euros.