Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'un carro de la compra.

El supermercat que ven el mateix que Lidl o Dia, molt més barat: «Quina bogeria»

Una usuària de TikTok ha compartit la seva fascinació per aquest supermercat

Si gaudeixes estalviant mentre compres, estàs de sort. Malgrat la presència rellevant de les cadenes de supermercats més conegudes, la veritat és que n'hi ha moltes altres que ofereixen els mateixos serveis, però amb preus més baixos que en aquestes.

És el cas de la cadena coneguda com a SQRUPS, la qual compta amb productes molt rebaixats. A diferència de cadenes com Lidl o DIA, ofereix els preus «més barats» d'Espanya, i per si no n'hi hagués prou, compta amb un assortiment d'articles molt variats. Almenys, això hem pogut veure en un vídeo viral.

SQRUPS, el supermercat amb preus que semblen de broma

Gràcies a un TikTok publicat per @albajimfe, un gran nombre de clients han conegut la presència de la cadena SQRUPS a Madrid. La tiktoker, coneguda per revelar llocs secrets de Madrid, ha compartit amb els seus seguidors un dels últims tresors ubicats a la capital d'Espanya.

Com ella mateixa mostra al vídeo, és possible aconseguir productes a preu d'escàndol. És possible trobar panettones per tan sols 2,99 €, avellanes a 0,50 €, o panets a 0,60 €. A més a més, a l'etiqueta apareix el preu normal d'aquests productes en altres botigues i la diferència és abismal. A l'últim exemple, es pot comprovar que la cadena el ven pel 50 % menys que altres superfícies.

Tot i això, cal tenir en compte que, la botiga ubicada al carrer Fernando El Católico 88 i on ella es troba gravant el vídeo, no és l'única que existeix a Espanya. Sense anar més lluny, és possible trobar botigues d'aquesta cadena a Catalunya, Madrid, València, Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, el País Basc, La Rioja, Extremadura, Galícia i Aragó.

Això sí, hauràs de tenir en compte que el número i la ubicació de les botigues pot variar, depenent de la regió. Per això, aconsellem visitar el web de la cadena i consultar-hi l'adreça de les botigues.

Quin és el secret d'aquesta cadena per vendre productes tan barats?

Com ells mateixos es defineixen, són una «cadena especialitzada en productes 'low-cost' derivats d'estocs, restes de sèries, liquidacions, excedents de fabricació o sinistres». D'aquesta manera, poden oferir preus molt competitius als seus clients. Pel que fa a l'origen dels seus productes, també afegeixen que el 40 % provenen d'empreses espanyoles i la resta, d'empreses europees.

També, cal destacar que compten amb una oferta molt variada, ja que ofereixen uns 3.000 productes diferents entre si. Per assegurar una oferta tan àmplia, assenyalen que cada setmana incorporen uns 50 productes nous. Així, el consumidor disposa de més possibilitats a l'hora d'obtenir el producte que voleu. A més, la majoria destaca per tenir un preu mitjà que es comprèn entre els 0,80 € i compten amb una garantia de devolució de fins a 30 dies.

Les seves botigues han permès estalviar en el malbaratament alimentari

Tenint en compte la procedència dels productes que ofereixen, la companyia ha permès «rescatar» 7.440.538 productes, tal com recullen a la secció de notícies. Segons el fundador de la companyia: «Cada vegada és més freqüent sentir a les botigues la satisfacció dels clients de poder comprar articles d'alimentació, drogueria, papereria, moda, calçat, jardí, parament o electrodomèstics que, fins ara, anaven directament a les escombraries».

Vist així, no és estrany que la cadena ja disposi de més de 50 botigues, comptant les pròpies i les que són franquícies. El seu apogeu és tan gran que són tota una referència pel que fa al món de l'outlet urbà.