Muntatge d´una botiga de Carrefour exterior i un noi sorprès

Una televisió gratis a Carrefour: la nova oferta on només has de complir una condició

Aquest és el requisit que hauràs de complir per gaudir d'un televisor gratuït

Els clients de Carrefour estan de sort. I és que, com passa cada cert temps, la cadena francesa llança ofertes i descomptes molt difícils de resistir. Això no obstant, aquesta vegada no es tracta d'una qualsevol, sinó d'una promoció veritablement interessant.

Sense anar més lluny, aquesta vegada la companyia ofereix un televisor a tots els clients que compleixin amb una condició. Només si la compleixes, podràs emportar-te a casa un televisor valorat en gairebé 650 euros. Així, doncs, si ha arribat el moment de jubilar el teu, descobreix quins passos has de seguir per aconseguir un nou televisor.

Carrefour i la seva promoció més cobejada: un televisor gratuït

Els clients que vulguin fer-se amb una televisió de franc, només hauran de complir un requisit. En tractar-se d'una promoció de la marca Samsung, els interessats hauran de comprar un dels seus productes inclosos a la promoció, per després poder gaudir del regal.

Per això, els clients primer hauran d'escollir entre diferents mòbils de la marca: Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Z Flip 4 o Samsung Galaxy Z Fold 4. Un cop escollit, no només optaran a una televisió gratis, sinó també per un cupó del 15% del cost del mòbil per gastar-lo a Carrefour.

Muntatge del televisor que regalen a Carrefour de la marca Samsung
La televisió està valorada en 649 euros | España Diario TIPS

Per si fos poc, Carrefour ha rebaixat el preu de tots els productes que entren a la promoció. D´aquesta manera, els clients gaudiran d´una promoció triple: televisió gratuïta + cupó + descompte.

Si tu també et mors per saber més detalls sobre la televisió que regalen, hauràs de saber que es tracta de la Smart TV CU7105 Crystal de 55 polzades. Gràcies al processador, podràs gaudir d'imatges amb colors purs i naturals. A més, disposa de diversos serveis com el Samsung Gaming Hub, el Q-Symphony o el sistema operatiu Tizen.

Com aconseguim la televisió una vegada complert el requisit?

Un cop comprat el mòbil que hagis triat, hauràs d'omplir i enviar un formulari a Samsung. Hi hauràs d'incloure dades com: nom, cognoms, correu electrònic, número de telèfon, número IMEI, model del terminal, data de compra del Producte, establiment de compra, DNI/NIE i adreça completa d'enviament.

Així mateix, des de Samsung indiquen que cal adjuntar una imatge llegible de la factura de compra o albarà i una captura o fotografia del producte comprat amb el seu número IMEI.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Muntatge d'un comandament programant una televisió i un sofà amb una parella asseguda
Si vols una televisió nova o ha arribat el moment de jubilar la teva, aquesta promoció et podria beneficiar | Rattanakun, Billion Photos

Això sí, si estàs veritablement interessat, hauràs d'afanyar-te. El document, que recull les bases d'aquesta promoció, assenyala que aquesta és limitada. Per tant, només els primers 2.825 participants que adquireixin un dels mòbils i omplin el formulari podran gaudir del regal.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!