Els colors de neó i els estampats de quadres, les tendències d’aquesta tardor

Els vestits 'oversize' i les peces de lluentons també seran de les que més triomfaran aquesta temporada

Las 5 tendencias que reinarán este otoño 2018
Les cinc tendències que triomfaran aquesta tardor 2018 | Instagram
 

Sembla que l’arribada de la tardor i la baixada sobtada de les temperatures ens ha agafat desprevinguts i sense fer el canvi d’armari per poder rebre la nova temporada amb les peces de roba que estan cridades a marca tendència. Afortunadament, però, les xarxes socials són l’aparador perfecte per veure quines són les noves modes del moment, quines peces de roba podem recuperar de l’armari o quines serà millor que les oblidem, ja que no estaran entre les cinc grans tendències d’aquesta tardor.

Colors de neó

En contraposició als colors freds i apagats amb els quals es relaciona la tardor, aquesta temporada els color llampants són els que més estan triomfant a les passarel·les de moda de tot el món. Sobretot, un jersei de coll alt de color verd neó de Zara. Un èxit que ha fet que s’hagi esgotat a les botigues, així que caldrà esperar al pròxim disseny. El color neó, a més, també està sent molt vist en faldilles i bosses de mà.

Un vestit 'oversize'

A diferència d'anys anteriors en què les dones fugien de combinar pantalons de sastre amb americana, sembla que els vestits s'han convertit en la gran tendència de la moda femenina. Això sí, no es tracta de peces bàsiques sinó que ara es porten en versió 'oversize' i amb estampats molt cridaners. Un exemple en serien els vestits de pana, de quadre o de color pastel. A més, per donar-li un toc més juvenil, es pot combinar amb samarretes o sabates esportives.

Estampats de quadres i 'animal print'

Si parlem dels estampats que més es portaran aquesta tardor, però, hem de fer referència als de quadres, sobretot els estils 'Príncep de Gal·les' i 'animal print'. Uns estampats que combinen amb tot, sigui amb el mateix o altres estampats com els de ratlles o lleopard.

S'han acabat els pantalons 'pitillo'

Si encara tens algun pantaló 'pitillo' a l'armari va sent hora de llançar-lo. Des de fa anys, la tendència és portar pantalons amples, que també estilitzen la figura sense perdre comoditat. Els pantalons d'estil 'paper bag', de pinces o els 'wide-leg' seran els que més es portaran els pròxims mesos i es poden fer servir tant per anar a la feina com per sortir de nit.

Les peces de lluentons

Temporada rere temporada, les peces de lluentons acaben sent una de les propostes estrella en el món de la moda. En ser molt cridaneres, se solen utilitzar únicament per a ocasions especials com els sopars de Nadal, però ara sembla que aquest tipus de disseny també serà una de les tendències de la tardor.


Comentaris

envia el comentari