Cartell exterior de la botiga Mercadona

Els 3 productes únics de Mercadona amb què aconseguiràs el to de pell ideal

Els clients aconseguiran el to de pell que sempre han desitjat

Només cal donar una ullada per la finestra per adonar-nos de l'arribada de les altes temperatures. I és que, quan l'estiu ens està tocant a la porta, també arriben hores gairebé infinites de sol.

Per tant, és una època perfecta per a tots aquells que es troben darrere del bronzejador ideal. No obstant això, no sempre es requereix el mateix temps per prendre al sol, comptant també amb el risc de no posar-se protectors solars. Per això, Mercadona ha llançat 3 productes que et permetran aconseguir el millor bronzejat gairebé sense esforç.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Els 3 productes de Mercadona per a una pell ideal

A continuació, recollim una llista amb tots aquells productes que podrien ajudar-te a aconseguir el bronzejat perfecte.

1. Mousse autobronzejador

Pels que vulguin presumir d'un perfecte bronzejat, Mercadona ha llançat aquest autobronzejador corporal transparent. Gràcies a ell, podràs aconseguir un bronzejat natural amb un acabat uniforme, sense haver de prendre el sol.

Com que té una textura similar a la d'una mousse, la seva aplicació és molt senzilla i còmoda. Per aplicar-te-la correctament hauràs d'exfoliar-te la pell prèviament i hidratar-te totes les zones seques. Després, hauràs d'aplicar-la sobre la pell mentre fas moviments circulars.

Muntatge de la mousse autobronzejadora de Mercadona
Pots adquirir aquest producte del Mercadona per 7,50 euros | España Diario TIPS

Un cop el producte estigui repartit correctament, podràs rentar-te les mans i esperar que la teva pell absorbeixi l'autobronzejador. Si vols preservar el màxim de temps possible el seu efecte, hauràs d'evitar l'aigua, transpirar o fer servir productes similars. A més, es recomana que te'l vagis aplicant cada 4 o 6 dies. Cal destacar, a més, que no embruta la roba.

2. Tovalloletes autobronzejadores

D'altra banda, també tenim aquestes tovalloletes de Mercadona per aconseguir un bronzejat natural i uniforme. El seu disseny permet que llisquin suaument per la pell, per la qual cosa permet més comoditat a l'hora de fer-les servir.

Per obtenir el bronzejat que més t'agradi, hauràs d'aplicar les tovalloletes sobre la pell quan la tinguis neta, exfoliada i seca. A continuació, hauràs de lliscar la tovalloleta per la superfície de la pell que vulguis que agafi color. Això sí, hauràs de prestar especial atenció quan les facis servir prop del naixement del cabell i celles.

Muntatge de les tovalloletes autobronzejadores de Mercadona
Cada pack conté 6 unitats i es pot adquirir per 4 euros | España Diario TIPS

Quan ja estiguis content amb el resultat, et podràs rentar les mans i esperar uns minuts fins que s'absorbeixi. Segons les especificacions de Mercadona, el més adient seria fer-les servir diàriament, fins que aconsegueixis el to que més t'agradi.

Així mateix, han confirmat la nul·la presència de filtre solar entre els seus compostos. Per això recomanen l'ús de protecció solar, encara que ja estigui bronzejat per aquest producte. Com en el cas anterior, es recomana evitar el contacte de les tovalloletes amb els ulls i els llavis. També, ha confirmat que «conté metabisulfit sòdic per tal de potenciar l'autobronzejat».

3. Loció corporal bronzejadora

Mercadona també ha llançat aquesta loció que actua com a hidratant corporal amb efecte bronzejat. Per fer-la servir correctament, hauràs d'estendre la loció de forma uniforme per la pell. I com passa amb aquests productes, hauràs de rentar-te les mans després del seu ús.

Perquè no afecti l'estat de la teva roba, seria ideal que esperessis a la seva total absorció per vestir-te. Amb aquesta crema de Mercadona, els resultats triguen uns 3 o 4 després de ser aplicada, de manera que serà normal si no notes un gran canvi després del seu primer ús.

Muntatge de les locions corporals amb efecte autobronzejador de Mercadona
El cost del pot de 400 ml és de 2,75 euros | España Diario TIPS