Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un supermercat i un carro de compra

Torna la cadena de supermercats que se'n va anar de Catalunya fa molts anys

La influencer Natalia Palacios publica un vídeo exposant algunes de les particularitats d'un dels establiments

TikTok s'està convertint en una xarxa social d'experiències explicades en primera persona, on usuaris poden seguir-te i veure i comentar tots els teus vídeos. La 'influencer' Natalia Palacios, amb més de 700.000 seguidors a la xarxa social, ha explicat la seva vivència mentre se'n va anar a comprar un supermercat a Portugal que va deixar d'existir a Espanya fa 14 anys: l'Intermarché.

Intermarché és una cadena de distribució francesa fundada el 1969. Es va instal·lar a Espanya el 1998 i hi va crear una xarxa de més de 100 supermercats entre Catalunya, València, Madrid i Andalusia.

Amb el temps, el 2009, aquesta quantitat es va reduir a la meitat quan la cadena catalana Bon Preu es va fer amb ells. Des de fa 14 anys, a Catalunya i a la resta d'Espanya ja no hi queda ni un establiment Intermarché.

«T'ho posen tot tan preparat i tan sa»

El vídeo de TikTok, penjat per @nataliaxprr mostra les particularitats del supermercat. Des de la venda de fruita en safates de diverses classes, fins a dispensadors de cereals i llavors per fer-te el teu musli: «Mira que guai». Fins i tot venen menús elaborats per a ocasions especials i grans: «Aquí no tenen la típica baralla de qui farà el sopar de Nadal. T'ho fan tot», fa broma.

Natalia també ensenya com els plats preparats estan envasats en plàstic o cartó, encara que durant el vídeo assegura que això no li agrada. «T'ho posen tot tan preparat i tan sa, mira quines safates de menjar tan maques».

«Amanida, poke, les safates petites de fruita. Sincerament, tornaria a ser vegana sense cap mena de dubte. Soc una mica 'hater', perquè és veritat que n'hi ha molt de plàstic, però per a un compromís et va molt bé la seva torrada amb salmó». La seva conclusió final del vídeo és que «és un supermercat superesnob».

Enrenou a les xarxes

El vídeo es va publicar el 12 de juliol i, avui, ja s'acosta a les 500.000 visualitzacions i supera els 37.000 'm'agrada'. Sens dubte, si lliges els comentaris, pots veure com els seus seguidors han acollit positivament el vídeo.

Hi ha gent que gràcies a això s'està plantejant, fins a i tot, anar-se'n de vacances a Portugal; altres, en canvi, asseguren que l'Intermarché és caríssim. A més a més, també s'hi han manifestat les persones que l'estimen i cada setmana se'n van a Portugal per anar-hi a comprar.