rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

Tornen amb molta força els collarets de petxines dels 2000

Durant aquestes vacances, moltes ‘influencers’ i blogueres estan lluint la tendència del moment: collarets, polseres i, fins i tot, arracades de petxines

 

El món de la moda està en constant canvi, però és completament cert que les tendències retornen. Com és el cas dels anys 2000 quan estaven de moda els pantalons de campana, amb les cintures molt baixes, o els xandalls de vellut i les ulleres de colors de mida súper gran. Sense oblidar les mil polseres en un mateix braç i tots els accessoris fets amb petxines.

 

En aquella època les petxines es lluïen sempre a collarets, polseres i, fins i tot al voltant dels turmells. Ara han retornat amb moltíssima força i 20 anys després s'han convertit de nou en les joies més desitjades per part de les 'influencers' i famoses del moment. Durant aquest estiu s'ha pogut veure blogueres com Chiara Ferragni o Paula Ordovás, creadora del blog 'MyPeepToes', lluint aquests complements fets amb diferents tipus de petxines.

 

 

Les joies de petxines desitjades per les ‘it girls’

Totes les 'it girls' llueixen els seus penjolls i altres complements de petxines en qualsevol dels llocs més visitats per les 'instagramers', com per exemple Ibiza, Positano o Formentera. Han aconseguit convertir aquests accessoris en autèntiques joies i que siguin els més demandats a totes les botigues

 

A més a més, serveix qualsevol tipus de petxina i no només les arrodonides. Es poden lluir fins i tot a la nit, ja que es pot combinar tranquil·lament amb els colors foscos, i amb els estilismes més frescos de l'estiu, amb roba de colors clars i, fins i tot, complementant els banyadors.

 

 

El collaret més buscat de les botigues ‘low-cost’

Sense cap mena de dubte, aquesta tendència ha arribat amb gran força a les xarxes socials i moltes famoses llueixen aquestes joies fetes amb petxines en tot moment. Per aquest motiu ara es poden comprar en qualsevol tipus de botiga i no cal anar expressament a un establiment que estigui prop del mar com passava fa uns anys.

 

Ara pràcticament totes les botigues de moda ‘low-cost’ ofereixen collarets, polseres i arracades de petxines. Per exemple a les botigues de Pull&Bear, Mango o Stradivarius hi ha aquest tipus d’accessoris que es poden adquirir a partir de només 5 euros i així estar a la moda a un preu molt econòmic.

 

Arracades de cèrcol amb petxines de Pull&Bear per 4,99 euros | CatalunyaDiari.cat

 

Collaret daurat amb petxina de Pull&Bear per 14,99 euros | CatalunyaDiari.cat

 

Collaret de petxines multipeces de Pull&Bear per 14,99 euros | CatalunyaDiari.cat

 

Cordó de petxines per a ulleres de Pull&Bear per 14,99 euros | CatalunyaDiari.cat

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris