Tres dels millors formatges del món són de Lidl

Lidl aposta pel producte local i sota el paraigua de la seva marca blanca Roncero, consagra els seus formatges entre els millors del món

Un establiment de la cadena de supermercats Lidl
Un establiment de la cadena de supermercats Lidl | CEDIDA
 

Lidl s’està posicionant com una de les cadenes de supermercats millor valorada gràcies a la qualitat dels productes de la seva marca, que li estan aportant un èxit innegable tant a Espanya com a l’estranger. A més a més, no només els consumidors aprecien la seva relació qualitat-preu, sinó que la companyia és reconeguda mundialment per experts del sector, com ha succeït en l’últim certamen de gastronomia i alimentació, en què el seu whisky Queen Margot Blend Scotch, ha estat classificat com un dels millors whiskies del món.

 

 

En l’última edició dels premis World Cheese Awards, considerats com els Òscars els formatges, Lidl també s’ha consagrat com una de les figures líders en qüestió de formatges: tres dels millors formatges del món els ven Lidl en exclusiva. Parlem de dos formatges que fa la marca Roncero (pròpia de Lidl) i un altre formatge que és canari, i amb una relació qualitat-preu immillorable, ja que cap d’ells supera els 10 euros el quilo. Val a dir que Espanya és el segon país després d’Itàlia amb més premis World Cheese Awards.

 

Els 3 millors formatges

El primer premi se l’ha endut el formatge ‘Gran Reserva 12 mesos’ de la marca blanca Roncero. El formatge s’elabora a Ciudad Real i té un preu de 2,59 euros els 200 grams.

Formatge 'Reserva 12 mesos' de la marca blanca Roncero de venda a Lidl
Formatge 'Reserva 12 mesos' de la marca blanca Roncero de venda a Lidl | LIDL

Amb el segon premi, tenim també de la marca blanca Roncero el ‘Mezcla Curado’, un dels formatges més assequibles per la seva relació qualitat-preu, amb un cost de 2,49 euros els 300 grams.

 

Formatge 'Mezcla Curado' de la marca blanca Roncero de venda a Lidl
Formatge 'Mezcla Curado' de la marca blanca Roncero de venda a Lidl | LIDL

 

El tercer millor formatge del món és l’esmentat d’origen canari. Un formatge de cabra anomenat ‘Semicurado al Pimentón’ elaborat concretament a Fuerteventura per la marca Volcania. El preu? 3,89 euros la peça de 300 grams.

 

Formatge canari de cabra 'Semicurado al Pimentón' de Volcania
Formatge canari de cabra 'Semicurado al Pimentón' de Volcania | LIDL

 

L’aposta de Lidl pel producte local

Els proveïdors locals estan molt presents a les estanteries dels supermercats Lidl, ja que la companyia està apostant fort pels productors locals. En aquesta línia, Lidl afirma que el seu objectiu és poder recórrer la geografia espanyola de la mà de la seva secció de formatges de vaca, ovella i cabra. Segons el portal d’alimentació ‘Food Retail’, el 30% de formatges venuts per Lidl estan elaborats a Espanya.

 

Comentaris

envia el comentari