Tres productes imprescindibles de Mercadona per als cabells rossos

Els clients poden trobar una loció, un xampú i una mascareta a partir de dos euros

Nuevo uniforme de Mercadona
La secció de perfumeria de Mercadona | Mercadona

 

Mercadona és un dels supermercats més populars gràcies a la seva àmplia varietat de productes de qualitat a bon preu. I aquest concepte no es limita només a la secció d'alimentació, ja que la cadena valenciana ha fet des de sempre una clara aposta per innovar en el seu apartat de cosmètics. De fet, moltes de les seves cremes i productes de maquillatge estan entre els favorits de moltes 'influencers'.

  • Notícia relacionada: Mercadona substitueix totes les bosses de plàstic per les de paper i material reciclat

Aquesta bona acollida per part dels clients ha fet que altres seccions, com la de cura del cabell, tinguin molt d'èxit. En aquest sentit, la clau és oferir productes especialitzats en tota mena de cabells i colors perquè les persones interessades en la seva salut capil·lar no es conformen amb fórmules genèriques que serveixin a tothom. I precisament això és el que es pot trobar a Mercadona. Un dels últims llançaments de la cadena valenciana és una gamma de productes per als cabells rossos, siguin tenyits o naturals.

Una opció natural i permanent

Mercadona
Imatge de la loció natural de Mercadona | Cedida  
 

La primera aposta de Mercadona és 'Camomila Intea', una loció que promet aconseguir un color ros natural de manera progressiva i permanent gràcies a l'acció dels seus ingredients principals. Aquesta opció és ideal per a les persones que volen potenciar el seu color ros natural.

El xampú perfecte per als cabells tenyits

Mercadona
Imatge del xampú per a cabells blancs i platins de Delipus | Cedida  

En el cas que no tinguis un color ros natural però vulguis mantenir el teu tint el màxim temps possible, aquest xampú és perfecte per a tu. Està especialment indicat per a cabells blancs o de tonalitat platejada però també aconsegueix bons resultats amb les persones que s'han fet una decoloració balayage o ombré. El seu format és de 200 ml i només costa dos euros.

Una mascareta per aconseguir un acabat ideal

Mercadona
Imatge de la mascareta per a cabells platins de Mercadona | Cedida  

Les persones interessades en la seva salut capil·lar saben que un pas imprescindible és l'aplicació de la mascareta. Mercadona ho sap molt bé i, per aquest motiu, proposa aquest producte que restableix el color blanc o ros dels cabells i, a la vegada, atorga una brillantor excepcional. S'aconsella utilitzar aquesta mascareta després del xampú i deixar que faci efecte al cabell mullat durant uns minuts.

  • També pots llegir: Mercadona ens sorprèn amb la nova col·lecció de maquillatge ‘Chica Boom’

Comentaris

envia el comentari