ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Hummus, panets i formatge feta, els tres productes que més triomfen de Lidl

L'hummus de cigrons amb olives de Kalamata, els panets de formatge i el formatge feta es troben entre els més venuts per la cadena alemanya

Imagen de archivo del rótulo de un supermercado Lidl
Imatge d'un supermercat de Lidl | CatalunyaDiari.cat

A tots els supermercats es poden trobar pràcticament els mateixos productes d'alimentació, higiene personal i drogueria. No obstant això, algunes cadenes com Mercadona, Lidl i Carrefour destaquen per tenir a les seves prestatgeries també productes exclusius de les seves marques blanques i a preus molt econòmics.

És per això, que l'Organització de Consumidors i Usuaris ha escollit aquests supermercats, al costat d'Alcampo, com els més barats per anar a fer la compra. A Carrefour s'estan potenciant els productes de cultiu ecològic, mentre a Lidl s'ha especialitzat més en els productes italians o grecs, a més dels seus productes més exclusius llençats amb la marca 'Deluxe'.

Els productes que més triomfen entre els clients de Lidl

Anar a fer la compra a Lidl significa trobar nous productes amb els quals provar sabors únics d'altres regions, però entre els seus clients també hi ha determinats productes que s'han tornat imprescindibles a l'hora d'emplenar el cistell, com aquests que us presentem a continuació.

Hummus de garbanzos con aceitunas de Kalamata 'Chef Select' de Lidl
Hummus de cigrons amb olives de Kalamata 'Xef Select' de Lidl | Cedida  

Hummus de cigrons amb olives de Kalamata 

A la línia de productes 'Xef Select', que només està disponible de forma exclusiva als supermercats Lidl, hi ha un dels productes que destaca de la resta de competidors pel seu gran sabor. Es tracta de l'hummus de cigrons amb olives de Kalamata, considerats entre els millors del mercat pel que fa a qualitat.

El seu preu és de 80 cèntims i el seu sabor intens i la seva textura cremosa fan que, tot i vendre's en terrines més petites que en les principals cadenes de supermercats amb les que competeix, la seva qualitat sigui superior.

Panecillos de queso, disponibles en la panadería de Lidl
Panets de formatge, disponibles a la fleca de Lidl | Lidl

 

Panets de formatge

Lidl va fer un important canvi quan va decidir incorporar a les seves botigues una secció de fleca i rebosteria amb productes acabats de fer. La decisió no podia ser més encertada i la gran varietat de pans i brioixeria per gaudir d'esmorzars i berenars fan que hagi conquistat als seus clients. Especialment un producte: el panet de formatge. Elaborat amb formatge Gouda, costa poc més de 30 cèntims i es pot fer servir per acompanyar els àpats o per menjar com si fos un entrepà.

Queso feta de la marca Eridanous de Lidl
Formatge feta de la marca Eridanous de Lidl | Lidl  

Formatge feta grec

I si de provar sabors d'altes països es tracta, un dels productes que més triomfa entre els seus clients és el formatge feta, un dels més característics de la gastronomia de Grècia. Sota la marca Eridanous, aquest producte destaca pel seu fort sabor. Després de ser un èxit de vendes en els llançaments setmanals de 'Torna Grècia', Lidl va decidir incorporar-lo definitivament a les seves prestatgeries per un mòdic preu de 2 euros.


Comentaris

envia el comentari