IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

No rentis ni congelis els teus texans, segons el CEO de Levi's

Chip Bergh recomana netejar les taques amb un drap humit i estendre la peça a l'exterio

Pantalons de Levi'sSegons el CEO de Levi's la millor manera de preservar els pantalons és no posar-los a la rentadora | Cedida

El CEO de l’empresa Levi’s, Chip Bergh, ha volgut compartir diversos consells pràctics per tots aquells que comprin els seus emblemàtics pantalons. Bergh ha assegurat que fa quasi un any que duu els mateixos pantalons vaquers 501 de Levi’s, el secret? No s’han de rentar ni posar al congelador.

Així és, Chip Bergh duia els mateixos pantalons que fa un any quan va donar aquest consell i segueix sense netejar-los. A més, també va aclarir que no s’han de congelar, davant dels rumors de fer aquesta acció per mantenir-los més temps: «És un conte xinès, no funciona».

La polèmica sorgeix perquè fa algun temps diverses revistes de moda van aconsellar ficar els pantalons al congelador per matar els bacteris, com a alternativa a rentar-los. Però sembla que la teoria és errònia, ja que el congelador domèstic no és suficientment potent com per matar les bateries. Aquest mètode tampoc elimina ni la grassa ni les cèl·lules mortes de la pell que es queden enganxades a les costures dels pantalons. A més, ha quedat demostrat que un cop trets del congelador tornen a olorar de nou.

Una rentadora amb roba
Chip Bergh recomana netejar les taques amb un drap humit i estendre la peça a l'exterior | Cedida

 

Diversos experts coincideixen en què no s’han de rentar

Segons ‘elPeriòdic’ el CEO d’una altra coneguda marca vaquera, G-Satr Raw, també ha afirmat que la millor forma de mantenir els pantalons en la seva millor qualitat és evitant que entrin en contacte amb la rentadora. A més, un estudi publicat per ‘Business Insider’ el cotó d’uns vaquers rentat durant les últimes dues setmanes i uns que no han estat rentats en quinze mesos tenen una quantitat de bacteris molt similars.

Però la pregunta més clara és, que s’ha de fer si es taquen els pantalons? Fàcil, segons el propi Bergh, CEO de Levi’s, només cal netejar la taca amb un drap humit i deixar que el pantaló és sequi a l’aire lliure, així s’eliminarà la taca sense haver-los de posar a la rentadora.


Comentaris

envia el comentari