Muntatge d'un carretó de la compra amb una botiga de Mercadona

El truc per portar la compra de Mercadona a casa que deixa sense paraules la caixera

Una usuària ha trobat un mètode molt còmode i barat

Quan es tracta d'anar a fer la compra, la veritat és que cadascú té assumits els seus costums. I és que, segons com siguin les teves compres i quin supermercat visitis, segur que tens alguns gestos predeterminats, com ara optar per un carretó, una bossa de roba...

No obstant això, n'hi ha que s'estimen més decantar-se per alternatives més originals, com ha compartit una usuària de TikTok. Tal ha estat la sorpresa que ha provocat amb la seva publicació, que molts s'han quedat sense paraules. Inclosa la treballadora de Mercadona, testimoni del mètode de compra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Una clienta sorprèn els seus seguidors amb el seu mètode de compra

Moltes vegades, ens veiem exposats a haver de fer una compra ràpida, sense haver-la planejat. I quan ens trobem en aquesta situació, no ens queda més remei que optar sí o sí per les conegudes bosses de plàstic o del paper, les quals ofereixen els supermercats per un preu mòdic.

Tot i això, sembla que alguns es resisteixen a haver de pagar aquesta petita quantitat de diners. Almenys, això és el que podem intuir amb el que ha compartit la usuària @holacuore, el nom real del qual és Marta Escalante, a través d'un vídeo de TikTok.

La usuària narra la seva última peripècia a Mercadona. Segons explicava, mentre es trobava pagant la compra, la caixera que l'estava atenent li va preguntar el perquè de portar la compra com ho feia. I és que, en comptes d'optar per una bossa o un carret, la usuària va decidir endur-se la compra a una caixa buida de brics de llet.

Un fet que, lluny de ser casual, admet que es repeteix al seu dia a dia de manera habitual, des de fa anys. Com ella mateixa declarava, quan es tracta d'una bossa: «Em fa ràbia comprar-la i a més no té cap mena de sentit quan me la donen de paper».

La seva solució s'ha guanyat l'aplaudiment de molta gent

Tot i que en primera instància pugui sonar sorprenent, sembla que molts han aplaudit la seva decisió. Ella mateixa aclareix que la caixera va admetre que era una bona idea, tot i ser la primera vegada que veia una compra d'aquest estil.

Tot i això, els usuaris han deixat comentaris indicant que es tracta d'un gest molt comú. Sobretot, en altres supermercats com ara Lidl o Carrefour. Com afirmava una usuària: «al Carrefour posen les caixes que els sobren perquè la gent les utilitzi per portar la compra (reutilització de les caixes)».

Pla d'una caixa de cartró plena amb diversos aliments
L'ús de les caixes està més extès del que ens pensem | España Diario TIPS

Tot i això, no ho és tant a Mercadona: «És genial, molta gent ho fa… però per “mètode” de Mercadona no deixen que s'emporten caixes, es trituren totes… el més estrany és la contestació d'aquesta caixera», assenyalava una altra usuària.