Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la Loteria de Nadal i un home trist

Si no has guanyat res en aquesta coneguda loteria, pren nota del truc per fer-te ric

Apunta les terminacions més freqüents al Sorteig del Nen, perquè hi ha la clau perquè canviï la teva sort

La Loteria del Nen és una de les loteries més esperades a Espanya. Cada any, milions de persones compren les seves butlletes amb l'esperança d'emportar-se un premi. Si no has tingut sort fins ara, no et preocupis.

La Loteria del Nen és una loteria que se celebra cada 6 de gener a Espanya. És la segona loteria més important del país, després de la Loteria de Nadal. Els premis són molt atractius i molts somien guanyar el primer premi, conegut com "El Gordo del Niño".

La terminació que més ha sortit a la Loteria del Nen

Quan els jugadors trien un número, molts posen el focus a l'estadística. I és que la terminació més premiada del sorteig ha estat el 0, amb un total de 20 vegades seguida del 7, amb deu vegades. El tercer lloc ho ocupen el 5 i l'1, premiats 9 vegades.

Muntatge de la Loteria de Nadal i un jubilat
La teva sort pot canviar si segueixes aquest consell | Getty Images, Pexels, Europa Press

Una de les claus per augmentar les teves possibilitats de guanyar a la Loteria de l'Infant és comprar més d'un dècim. Com més dècims tinguis, més oportunitats hauràs d'emportar-te un premi. No cal gastar una fortuna; pots compartir dècims amb amics o familiars.

Altres claus per estar més a prop de guanyar la Loteria del Nen

Trieu números variats

No et limitis a comprar dècims amb números consecutius o que acabin a la mateixa xifra. La varietat és important, tria números que tinguin diferents terminacions i combinacions. Això augmenta les teves possibilitats de guanyar algun premi.

Participa a penyes

Les penyes són grups de persones que s'uneixen per comprar diversos dècims de loteria. En participar en una penya, pots comprar més dècims per menys diners. Si un dels dècims de la penya és guanyador, el premi es reparteix entre tots els membres.

Compra a diferents administracions

No compris tots els teus dècims a la mateixa administració de loteria. Diversificar les compres en diferents punts de venda pot augmentar les teves possibilitats de guanyar. Algunes administracions tenen fama de ser més afortunades que d'altres.

Juga cada any

La constància és clau, no et desanimis si no guanyes en el teu primer intent. Jugar cada any augmenta les teves possibilitats de guanyar en algun moment. La sort pot estar a la cantonada.

Així pots jugar a la Loteria del Nen

Jugar a la Loteria del Nen és molt senzill. Només heu de seguir aquests passos:

  • Compra un dècim: Pots comprar els teus dècims a qualsevol administració de loteria o en línia. Els dècims solen estar disponibles des del novembre fins al dia del sorteig.
  • Tria els teus números: Pots triar els números que més t'agradin o deixar que el sistema esculli per tu. Recordeu les claus esmentades anteriorment per augmentar les vostres possibilitats de guanyar.
  • Guarda el teu desè: És important que guardis el teu desè en un lloc segur. Si resulta guanyador, cal presentar-lo per reclamar el teu premi.
  • Revisa els resultats: El sorteig de la Loteria del Nen se celebra el 6 de gener. Pots revisar els resultats en línia, a la televisió o a les administracions de loteria.

Guanyar a la Loteria del Nen no és fàcil, però seguint aquestes claus pots augmentar les teves possibilitats d'emportar-te un premi. Recordeu que la Loteria del Nen és una loteria d'atzar, i no hi ha garanties de guanyar. Juga amb responsabilitat i gaudeix del procés.