Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona caminant descalça a la sorra amb una advertència que mostra un home gran somrient i aixecant els polzes.

El truc definitiu per treure't la sorra de la platja: fàcil i ràpid

El producte essencial per poder aplicar el truc viral és la pols de talc per a nadons

Amb l'arribada de l'estiu, la platja es converteix en la destinació preferida de molts. No obstant això, un dels inconvenients més grans de gaudir d'un dia assolellat a la platja és la sorra que s'adhereix a la nostra pell.

Afortunadament, hi ha un truc viral que promet resoldre aquest problema de manera ràpida i eficient.

Tovallola blava doblegada amb uns peus sobre una superfície clara.
Oblida't de la sorra enganxosa després de la platja | Billion Photos, Corelens: @andreanlim, Kanchanachitkhamma

Com treure's la sorra de la platja amb un sol producte

El producte essencial per poder aplicar el truc viral és la pols de talc per a nadons. Aquest mètode, encara que és inusual, és extremadament eficaç per eliminar la sorra de la pell en qüestió de segons. Però, com funciona exactament?

Per aplicar aquest truc, el primer que has de fer és assegurar-te que la pell estigui seca. Així que el primer pas és assecar-te bé i, una vegada que la teva pell estigui seca, has d'empolvorar una petita quantitat de talc per a nadons.

Frega suaument amb les mans o amb una tovallola seca. El talc absorbeix la humitat restant a la pell i la sorra es desprèn fàcilment sense causar irritació.

Aquest mètode és especialment útil per treure la sorra dels peus, les cames i altres àrees del cos, on se sol acumular després d'un dia a la platja.

Per què funciona aquest truc?

La raó per la qual el talc per a nadons és tan efectiu rau en la seva capacitat per absorbir la humitat. La sorra s'adhereix a la pell humida, i en eliminar aquesta humitat amb talc, la sorra perd la seva adherència i es desprèn fàcilment.

Aquest procés no només és ràpid, sinó que també és suau per a la pell, evitant la fricció i possibles irritacions que altres mètodes podrien causar.

Home pensatiu amb samarreta blanca, amb una ampolla de talc, un barret groc, una bossa de platja amb tovallola morada, protector solar, llibreta, ulleres de sol i una estrella de mar sobre un fons blau.
Amb aquest consell, podràs mantenir els peus i les cames lliures de sorra | Syda Productions, nu1983, Alexthq de Getty Images, ภาพของKoy Jang

Aquest consell viral s'ha convertit en un salvavides per a molts estiuejants. Els quals busquen gaudir de la platja sense les molèsties de la sorra. Per dur a terme aquest truc, només necessites un petit pot de talc per a nadons. El qual pots portar fàcilment a la teva bossa de platja.

Al final del dia, quan estiguis llest per anar-te'n, simplement aplica el talc com es va descriure anteriorment. En qüestió de segons, veuràs que la sorra es desprèn de la pell sense esforç.

Durada del procés

L'efectivitat d'aquest mètode és immediata. En qüestió de segons, notaràs com la sorra es va desprenent de la pell.

Això és especialment útil quan tens pressa per deixar la platja o quan no hi ha instal·lacions de dutxa a prop.

En incorporar talc per a nadons a la teva rutina de platja, podràs gaudir de la sorra i el sol sense preocupar-te per les molèsties. La pròxima vegada que planegis un dia a la platja, no oblidis portar amb tu un pot de talc per a nadons.