Mercadona

Els 3 trucs de Mercadona perquè sorprenguis tothom a la taula de Nadal

Mercadona té una sèrie de recomanacions per treure el màxim profit a la teva taula de Nadal

Nadal ja està aquí i Mercadona ho sap. Per això, la cadena valenciana ha proposat diverses idees perquè els clients gaudeixin al màxim d'aquestes dates tan especials.

Seguint els seus consells, podràs escollir entre diverses idees per decorar la teva taula de Nadal i la nit de Cap d'Any. Tot això, amb una decoració nova i de qualitat, ideal per aconseguir unes taules molt atractives.

Mercadona et fa una sèrie de propostes per aquest Nadal

Si vols gaudir d'una taula envejable durant les festes, hauràs de donar una oportunitat a aquestes propostes de Mercadona.

1. Proposta taula de dia

Foto d'una taula de Nadal amb estovalles de la flor de Nadal
És una opció molt atractiva pels àpats durant el dia. | Mercadona
 

Durant el dia, pots preparar aquesta bonica i lluminosa taula, que no et robarà més temps del necessari. Per preparar-la, només necessitaràs safates i plats platejats, tovallons i plats principals de color vermell, copes, gots i unes boniques estovalles amb flors de Pasqua.

La combinació d'aquests elements i colors farà que predominin els blancs i els vermells en equilibri amb el color verd i platejat a la teva taula. Així mateix, cal destacar que les estovalles Poinsettia han estat millorades, per la qual cosa ja no es formen plecs.

A més, si apostes per gots de plàstic reutilitzable, podràs gaudir dels seus avantatges ecològics, així com la possibilitat de donar-li més d'un ús i rentar-los al rentaplats.

2. Proposta taula de nit

Foto d'una taula del sopar de la nit de Nadal.
Els teus sopars tindran un toc màgic amb aquesta decoració. | Mercadona
 

En cas que vulguis gaudir d'una taula més íntima i sòbria, aquesta opció és la més adequada per a tu. Els colors dels productes et permetran crear una atmosfera molt completa per a aquestes dates tan especials.

Necessitaràs safates de color vermell, bols platejats, tovallons i plats principals decorats amb flors de Pasqua, copes, gots i unes estovalles de color verd intens.

3. Proposta infantil

Foto d'una taula de Nadal infantil.
Els més petits també poden gaudir d'una taula de Nadal. | Mercadona
 

I com és lògic, els més petits també tenen dret a una taula que els permeti gaudir i sentir-se partícips del Nadal. Per completar la teva proposta infantil, necessitaràs les estovalles vermelles de paper amb plats i tovallons dissenyats amb la flor Poinsettia i gots reutilitzables.

En cas de voler aportar-li un toc especial, hi pots afegir piruletes de xocolata o altres productes similars de Mercadona.

Mercadona comparteix 3 idees amb tovallons per Nadal

Una altra proposta interessant de Mercadona és la de la funció dels tovallons a les nostres taules. Aprofitant que es tracten de festivitats, podem aportar creativitat a taula. Així aconseguirem crear un efecte d'encant nadalenc.

1. Tovalló com a ventall

En primer lloc, desplega un tovalló quadrat, deixant-lo en forma rectangular. Després, has de doblegar des d'un extrem fins al centre del tovalló. Un cop fet, torna a doblegar des de l'extrem que queda ara fins al centre.

A continuació, desplega les quatre parts resultants doblegades del mig tovalló. Quan les tinguis llistes, doblega el tovalló en plecs d'acordió, alternant pels dos costats, doblegant cap a fora i cap a dins, fins poc després d'assolir el centre.

Ara, doblega-la per la meitat al llarg, de manera que la meitat dels plecs quedin a la part superior. Agafa el bec oposat de la part plana (que no hem doblegat en ventall) i plega'l formant un triangle.

Tot seguit, plega la part que sobresurt sobre el costat del triangle. Finalment, recull el bec que queda amb un clip, que servirà com a base, i desplega el ventall amb compte sobre el plat que estiguis decorant.

2. Tovalló sobre coberts

Desplega un tovalló quadrat, deixant-lo en forma rectangular. Després, a la part més ampla, doblega el primer full del tovalló per la meitat. Dona la volta al tovalló i porta el bec de l'extrem de la part dreta cap al vèrtex oposat d'aquest quadrat.

Repeteix l'operació amb l'extrem superior de l'esquerra, de manera que ens quedi ara un triangle. A continuació, doblega la meitat esquerra des del vèrtex superior fins al centre del triangle. Després repeteix el procediment amb la meitat dreta. Finalment, gira-ho i aplana bé tots els seus plecs per guardar els teus coberts a les butxaques que es formen.

3. Tovalló com a arbre de Nadal

En primer lloc, estén un tovalló en forma de rombe. A continuació, agafa el primer full i doblega'l per la meitat, deixant una mica d'espai als costats superiors. Després, doblega-ho més vegades, repetint l'acció amb totes les fulles del tovalló, de manera que els doblecs creïn una mena de piràmide.

Un cop doblegada, capgira'l. Ara, agafa el costat esquerre i doblega'l cap al centre. Després, agafa el costat dret i fes-lo coincidir amb l'anterior. Tot seguit, torna a capgirar-lo. Finalment, doblega les puntes cap amunt i introdueix successivament cadascuna a la duplicitat anterior. Així, tindràs la forma d'un arbre.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp