El nou top estampat amb punts de Zara que triomfarà aquest estiu

Costa només 12,95 euros i es convertirà en un bàsic d'armari per a portar en múltiples ocasions

Top de piquets per 12,95 euros a Zara
Top de piquets per 12,95 euros a Zara | ZARA

La firma Zara sempre sorprèn per la gran quantitat de peces de roba que podem trobar a les seves botigues a preus baixíssims i que col·loquen qualsevol persona que les dugui, al capdavant de les tendències del moment. Amb Zara, un sempre va a l'última; a més a més, no són poques les vegades que les robes d’aquesta firma destaquen per ser aptes i encaixar a la perfecció com a ‘look’ de convidades a bodes, festes o esdeveniments.

Amb l’última troballa de Zara disposaràs en una sola peça, d’una gran oportunitat de lluir l’última tendència del moment per aquest estiu que arriba, com també de tenir un fons d’armari que no dubtaràs en col·locar-te any rere any, ja que és un peça atemporal. Es tracta de l’últim top estampat de cercles que ha tret a la venda Zara, per només 12,95 euros.

 

Un bàsic de la temporada

Els teixits clapejats són uns motius formats per una sèrie de punts o cercles espaiats i, generalment, en color contrastant amb el fons, que sempre estan de moda i que són un encert atemporal per lluir, que no passa mai de moda. A més a més, els estampats de puntets no poden faltar durant l’estiu, ja que estan lligats al mar i al camp i són típics d’èpoques primaverenques i estivals. Per si no fos prou, el clapejat és fàcilment combinable amb qualsevol classe de patró.

 

Un top clapejat que va bé amb les tendències de primavera-estiu 2019
Un top clapejat que va bé amb les tendències de primavera-estiu 2019 | ZARA

 

Aquest top de Zara en qüestió, ens recorda encara més al mar i a les tardes d’estiu amb la seva tela fluida i de color aiguamarina, que combina a la perfecció amb els piquets negres. El que acaba de donar el toc d’originalitat a aquest top de tirants i de seduir-nos, és la caiguda que té, ja que acaba amb punta al davant, llarga i àmplia, donant la sensació d’estar portant un mocador d’estiu, i el millor de tot plegat és que el podràs aconseguir per només 12,95 euros.

 

El top es convertirà en un bàsic d'armari pels dies de sol
El top es convertirà en un bàsic d'armari pels dies de sol | ZARA

 

No et quedis sense aquest bàsic d'armari, ja que amb aquest top no només aniràs a la moda durant l’estiu d’aquest 2019, sinó que el podràs seguir portant totes les primaveres i estius que vulguis, perquè no passarà de moda, i a més, el podràs dur tant de nit com de dia, ja que combina amb tota classe de mudes, com per exemple, uns texans a la llum del dia o una faldilla quan arribi la nit.

 

 

Comentaris

envia el comentari