L'Associació Espanyola del Vermut trasllada la seva seu social a Reus

L'acord entre l'Ajuntament i l'organisme consolida, encara més, «el posicionament de Reus com a capital del vermut»

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, durant la presentació del conveni de col·laboració amb l'ANEV
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, durant la presentació del conveni de col·laboració amb l'ANEV | Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus i l’Associació Espanyola d’Elaboradors i Distribuïdors, Bitter-soda i Aperitius Vínics (ANEV) han signat avui dimarts, 19 de febrer, un acord de col·laboració amb el qual es trasllada la seu social de l’organisme a la ciutat de Reus.

L’acord, precisament, ha fructificat després de l’oferta que la capital del Baix Camp va fer a l’ANEV, mesos enrere, i que acosta l’associació a una ciutat històricament relacionada amb la producció de vermut i el sector vitivinícola.

Signatura del conveni entre l'ANEV i l'Ajuntament de Reus
Signatura del conveni entre l'ANEV i l'Ajuntament de Reus | Ajuntament de Reus

 

De Madrid cap a Reus

Segons l’Ajuntament, s’ha fet una aposta «decidida» per acollir la seu de l’ANEV —fins ara a la ciutat de Madrid— «per tal de consolidar el posicionament de Reus com a capital del vermut» i contribuir, així, «a l’estratègia de promoció turística relacionada amb el vermut que es desenvolupa des de l’Agència Reus Promoció».

Amb aquesta entesa, el consistori reusenc, a través de la seva agència de promoció, oferirà suport tècnic i organitzatiu a l’ANEV «en la realització de les seves activitats a Reus», a més de «l’establiment de relacions institucionals amb les entitats de la ciutat i del territori» vinculades, especialment, al sector vitivinícola.

«Un ventall de possibilitats per a la generació de sinergies»

L’ajuntament reusenc, per la seva part, ja ha explicat que amb la signatura d’aquest protocol «s’obre un ventall de possibilitats per a la generació de sinergies de col·laboració amb l’ANEV, incloent-hi projectes en l’àmbit internacional».

També et pot interessar: 

  • La ciutat de Reus es prepara per acollir la Mobile Week
  • En marxa una exposició sobre el projecte de millora del passeig de la Boca de la Mina de Reus

Comentaris

envia el comentari