YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

El darrer 'look' de la infanta Sofia que pots trobar per només 30 euros

La fiila petita del rei va lluir en la seva última aparició pública a Barcelona un 'look' de Bershka i Springfield que va sorprendre a tots

La família reial a Barcelona amb motiu dels premis Princesa de Girona
La família reial a Barcelona amb motiu dels premis Princesa de Girona | CatalunyaDiari.cat

La infanta Sofia va demostrar en un dels actes dels premis Princesa de Girona, que ha heretat el bon gust per la moda de la seva mare, la reina Letícia. La germana petita de la princesa Elionor, tot i estar sempre a l'ombra de la seva germana, està destacant últimament pels seus estilismes, apostant per ‘looks’ moderns com el que va lluir en l’últim acte celebrat a Barcelona, en què va impressionar amb un conjunt de tons grisos que molts han considerat totalment encertat.

La infanta Sofia aposta per la moda de baix cost de la mà de Bershka i Springfield

El 'look' complet de la infanta Sofia
El 'look' complet de la infanta Sofia | CatalunyaDiari.cat

La part bona del seu estilisme a més, és que es pot aconseguir per només 30 euros passant una tarda de compres per les principals firmes ‘low-cost’, perquè la infanta Sofia va apostar per uns pantalons de Bershka i un jersei de la marca Springfield, ni més ni menys. 

La benjamina de la família va escollir uns pantalons de cintura 'paper-bag' que li quedaven a la perfecció, i que es poden trobar a Bershka rebaixats per només 11,99 euros, una ganga; el jersei gris amb ratlles blanques que Sofia va escollir per conjuntar els pantalons és de la marca Springfield, i actualment està rebaixat a 17,49 euros.

Aquestes són les peces que la infatan ha escollit de Bershka i Springfield
Aquestes són les peces que la infanta ha escollit de Bershka i Springfield | CatalunyaDiari.cat

Tota una declaració d’intencions per part de la infanta Sofia, que amb aquesta elecció ha deixat clar que aposta per firmes ‘low-cost’ i juvenils, i que se suma a les últimes tendències, que sap combinar amb estil.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari