El vestit de les Kardashian, a H&M per un preu 'low cost'

Dues de les germanes del clan Kardashian, Kim i Khloé, tenen un luxós vestit que ara es pot trobar a les botigues d'H&M a un preu molt reduït
Khloé i Kim Kardashian van lluir el mateix vestit de Ralph Lauren Collection | CatalunyaDiari.cat

 

Novament, una de les firmes ‘low cost’ per excel·lència, H&M, permet aconseguir el ‘look’ d’una de les famílies més famoses a escala mundial, les germanes Kardashian, a un preu irresistible. En aquesta ocasió, es tracta del vestit que Khloé Kardashian va portar per un programa de televisió, i que Kim també havia lluït anteriorment. Segons informa ‘La Coctelera’, H&M ofereix un 'clon' del vestit a les seves botigues.

 

 

El vestit de les Kardashian

Quan es tracta d’un vestit tan espectacular com aquest, que dues celebritats portin el mateix està més que permès, i més si es tracta de dues germanes d’una de les famílies més conegudes del món de la moda, les Kardashian.

El vestit de les Kardashian és de Ralph Lauren Collection, de la temporada tardor-hivern 2016/2017 | Ralph Lauren

 

El vestit, de silueta simple i altura 'mini', té un escot en forma de ‘V’. Elaborat en un teixit gris amb brillants o ‘glitter’ en altres tonalitats, és de Ralph Lauren Collection i pertany a la col·lecció tardor-hivern 2016/2017.

 

El vestit de Kim i Khloé era el mateix

La primera a lluir el vestit va ser Kim, que se’l va enfundar el novembre de 2017 per assistir al programa ‘The Late Late Show with James Corden’. Per combinar el vestit, la model i empresària va triar un ‘look’ molt simple i natural: maquillatge ‘nude’ i un pentinat de recollit baix amb ratlla en el centre. 

La primera en lluir el vestit fou Kim Kardashian a 'The Late Late Show with James Corden'  | CatalunyaDiari.cat

 

 

El febrer de 2018, Khloé Kardashian  lluïa el vestit de Ralph Lauren durant un viatge al Japó i en companyia de les seves germanes Kim i Kourtney. L’estil que va triar Khloé en aquesta ocasió és ben diferent del de la seva germana: va combinar el vestit amb un ‘blaser’ negre de silueta ‘oversize’, unes arracades de borles color aiguamarina i un maquillatge d’ulls dels mateixos tons.

 

 

 

El vestit de les Kardashian, per 6 euros a l’H&M

Per a tothom qui vulguin adoptar el vestit ‘glitter’ de les Kardashian, ara es pot fer gràcies al ‘clon’ d’H&M que, per si no n’hi hagués prou, està rebaixat a 6,99 euros. Igual que el de Ralph Lauren, es tracta d’un vestit ‘mini’ amb escot en ‘V’, elaborat amb un teixit brillant de color gris.