H&M clona el vestit de convidada de Meghan Markle i posa a la venda una versió ‘low-cost’

La dona del príncep Harry d’Anglaterra duia un vestit d’Oscar de la Renta de 4.500 euros a la boda d’una cosina del seu marit

Los duques de Sussex llegando a la boda de Celia McCorquodale
Els ducs de Sussex arribant a la boda de Celia McCorquodale | Gtres.
 

Ja fa un mes de la unió entre el príncep Harry d’Anglaterra i l’actriu Meghan Markle, una boda d’allò més esperada arreu del planeta. I és que la història d’amor dels ducs de Sussex ha robat els cors de tota la població, traspassant fronteres i convertint el seu enllaç en l’esdeveniment de l’any per excel·lència. Per aquest motiu, Meghan s’ha convertit en el centre de totes les mirades i de tots els mitjans de comunicació.

Un dels aspectes més destacats i cometats per la premsa ha estat, sens dubte, l’estilisme escollit per la duquessa en cada una de les seves aparicions públiques. Si bé és veritat que cap dels modelets que pugui lluir tenen punt de comparació amb el disseny que Givenchy va crear per la seva boda, no ha estat l’únic cop que Markle ha dut vestits destacats de marques luxoses.

Meghan Markle enamora a tothom amb els seus ‘looks’

Si bé és veritat que la duquessa de Sussex ha aprovat amb nota tots els exàmens als quals ha estat sotmesa, hi ha un estilisme concret que ha destacat per sobre dels altres: el vestit que va escollir per dur com a invitada a la boda de Celia McCorquodale, cosina del príncep Harry.

L’aparició dels ducs a l’esdeveniment va ser tota una sorpresa, i cal dir que no van decebre a ningú. Així doncs, l’’efecte Meghan’ segueix causant furor, i ha provocat que moltes dones fins i tot hagin passat pel quiròfan per tal d’assemblar-se una mica a la seva nova ídola.

Doncs bé, per tal de donar la talla, Meghan va escollir un vestit del dissenyador Oscar de la Renta, que forma part de la seva col·lecció ‘Resort 2019’ i que destacava per la seva silueta ‘wrap’ en color blanc amb un estampat de flors blaves.

Oscar de la Renta, el dissenyador escollit per la duquessa

En concret, el vestit que duia Markle té un valor aproximat de 4.500 euros, i tot i que va comportar algunes crítiques per part de gent que considerava que li anava un xic gran, el que és cert és que no serà oblidat amb facilitat. 

Com a complements, la duquessa de Sussex ho va combinar amb les mateixes sabates que va portar ella en el marc de la festa posterior a la seva boda, i també amb un tocat de color blanc i amb detalls florals.

Un ‘look’ que ara, gràcies a la firma ‘low-cost’ H&M, no sol està a l’abast de membres de la reialesa. La tècnica de clonar vestits de ‘celebrities’ l’empren moltes empreses en l’actualitat, ja que és una manera d’assegurar-se l’èxit que no aconseguirien de cap altra manera.

Un clon ideal per poder vestir com una duquessa

Així doncs, a la pàgina web de H&M ja es pot adquirir un vestit gairebé idèntic al de Meghan, però per un preu molt més econòmic i assequible per qualsevol estatus. El disseny, amb un estampat i colors realment similars al de Markle, es pot obtenir per tan sols 29,99 euros, fet que ha provocat que ja estigui gairebé esgotat. 

Vestido 'caftán en color blanco y azul con estampado floral de H&M, por 29,99 euros.
Vestit 'caftán en color blanc i blau amb estampat floral de H&M, per 29,99 euros. | H&M.
 

 


Comentaris

envia el comentari