El vestit de Zara que has de comprar abans de començar l'estiu

La famosa cadena de roba ja pensa en l'arriba de l'estació de l'any més esperada

Zara causa sensació amb el seu nou vestit | Itfashion

Sembla que el coronavirus ens ha fet perdre, fins i tot, la noció del temps. Però no hi ha res més implacable que el pas del temps i, encara que no hi pensem, aquest mateix mes de març donarem la benvinguda a l'esperada primavera.

Però si hi ha una estació de l'any que s'espera per excel·lència, aquesta és la de l'estiu. L'estiu és sinònim de vacances, de gaudir i desconnectar. Ara bé, la cadena de roba Zara pensa que l'estiu és també per a lluir més guapa que mai. I així ho ha demostrat amb el llançament d'un vestit ben estiuenc que, de ben segur, no podrà faltar en el teu armari.

El to és un verd suau que es combina amb unes flors amb tonalitats crues

Es tracta d'una peça d'una agradable textura, fina i fresca que deixa a l'aire mitges cames i els braços. El to és un verd suau que es combina amb unes flors amb tonalitats crues que li donen el toc més natural. A més a més, la peça destaca per marcar la cintura, però sense gaires exageracions, ja que és una pinça discreta que assegura la comoditat de tot aquell que el porti.

L'escot també segueix la línia de senzilla del vestit i mostra una forma en pic que pot venir ideal per a lluir qualsevol collar que ressalti encara més la tonalitat de la pell. La part inferior de la faldilla compta amb una mica d'amplitud i li dona la forma d'un volant gran que donarà vol i aire al vestit.

Imatge del nou vestit de Zara
Zara ja prepara l'arribada de l'estiu amb vestits | Zara

Una aposta segura per a totes aquelles dones que volen lluir ben guapes

No hi ha dubte que és una aposta segura per a totes aquelles dones que volen lluir ben guapes, però sempre destacant per la seva elegància i discreció. El preu és un dels aspectes que tampoc deixarà a ningú indiferent, ja que es pot aconseguir per només 29,95 euros. L'estiu és més a prop del que ens pensem i aquestes peces ens garanteix triomfar en qualsevol esdeveniment.


Comentaris

envia el comentari