Imatge de Shakira.

Els 2 vicis més grans de Shakira: què menja i fa per oblidar Gerard Piqué

Després de confirmar recentment la seva separació, la cantant està molt bolcada a tenir cura del seu aspecte físic

Ser un personatge públic comporta coses positives i alhora també negatives, i el cas de Shakira n'és un exemple. La cantant, que s'acaba de separar del futbolista Gerard Piqué, s'enfronta ara a molts desafiaments.

Després d'aquest anunci inesperat, el més normal seria que deixés de banda certs hàbits i s'absentés durant un temps en algunes de les seves rutines. Tot i això, en el cas de la cantant segurament és al revés. La colombiana podria haver-se refugiat en aquelles coses que l'ajuden a calmar la seva ment, i en aquest sentit, l'alimentació juga un paper molt important.

El refugi de Shakira: Tenir cura del seu físic i alimentació

La colombiana està passant per un dels moments més durs de la seva vida, d'això no n'hi ha cap dubte. Tot i això, podria estar aprofitant aquesta mateixa situació per centrar-se en les coses que fan que la seva vida sigui més dolça.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Shakira i Gerard han confirmat recentment la seva ruptura. | Europa Press
 

Com que es tracta d'una dona coneguda a escala mundial, està sotmesa a crítiques i revisions constants. És per això que sempre l'hem vist en forma, i moltes vegades no s'ha pogut permetre el luxe de menjar certs aliments.

Ara bé, aquesta força als escenaris no és fruit d'una casualitat. Amb 45 anys, la cantant manté una dieta sana i equilibrada, que juntament amb l'exercici, la fan mantenir més viva que mai.

Quin és el seu truc?

El primer que hem de tenir clar és que els pilars que sustenten el físic són dos, i estan ben definits: l'alimentació i l'esport. La seva entrenadora personal, Anna Kaiser, ho sap molt bé. Segons va relatar ja fa temps i va recollir El Confidencial, la cantant té l'hàbit de consumir menjars en petita quantitat i rics en nutrients.

Això sí, el sucre i els làctics no estarien presents. L'alimentació sana és molt important per a ella, ja que Shakira no és gaire amiga dels suplements alimentaris.

D'aquesta manera, la gran majoria d'aliments que ingereix són frescos. Per exemple, un dia qualsevol podria aixecar-se i esmorzar ous o alvocat amb oli d'oliva, tomàquet, sal marina, un suc de fruites, proteïnes i, fins i tot, verdura.

Diverses rajoles de xocolata
Un dels vicis de Shakira és la xocolata pura, la més sana. | Getty Images
 

Durant els seus esmorzars també estarien inclosos el peix, la verdura fresca o les amanides. A la tarda podria recórrer a les sopes de carxofa, de porro o d'albergínies. I per acabar el dia, també apostaria per un sopar basat en peix i verdura.

Però com tot ésser humà, tampoc no està exempta de donar-se algun caprici de tant en tant. Encara que manté una disciplina molt constant amb l'alimentació, alguns dels seus vicis són les costelles de porc o la xocolata negra.

L'esport també és molt important

És evident que, repassant la seva alimentació, Shakira manté en forma. Ara bé, hi ha un segon factor que també hem de tenir en compte i és la pràctica esportiva. Segons va explicar Kaiser, la cantant procura mantenir la mateixa disciplina tant a l'alimentació com a l'exercici.

Kettlebells de colors
L'exercici juga un rol fonamental a la vida de Shakira. | Getty Images
 

És per això que el practica sis dies a la setmana, descansant només els diumenges. Quan disposa de temps, la cantant colombiana aposta per entrenaments durs i d'alta intensitat com ara el HIT, els circuits físics o el ball.

Tot i això, quan té menys temps o assajos pendents, intenta reduir l'exercici. Per exemple, si té un assaig de ball a la tarda, només entrenaria una hora de força al matí.

S'oblida del telèfon amb freqüència

A més d'aquestes pràctiques, Shakira manté un hàbit que també l'ajuda molt en la seva constància i qualitat de vida, i és apagar el telèfon. D'aquesta manera, només l'encén quan ha acabat el seu entrenament o quan ja ha passat temps amb els fills.

Com pots veure, Shakira és el clar exemple de la disciplina i la constància. Tot i que potser manté una alta intensitat en totes les rutines, la combinació d'una alimentació saludable i la pràctica regular d'exercicis sempre serà tot un encert. Segurament ara que torna a estar soltera aprofitarà i se centrarà encara més en les seves rutines.