Victòria Frederica triomfa amb el seu nou abric i les seves arracades

El complement que va lluir en un dels seus actes es va esgotar ràpidament a les botigues

Victoria Federica, la 'it-girl' de la Familia Real
Victòria Frederica marca tendència amb totes les peces de roba i complements que llueix | CatalunyaDiari.Cat

Ara que ja té 18 anys, Victòria Frederica està protagonitzant un gran nombre de titulars, sobretot centrats en la seva vida amorosaLa filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar, però, també s'està convertint en tota una 'influencer', i comença a aparèixer en un gran nombre de publicacions de moda.   

Tot i que acostuma a lluir un estil informal, basat en la moda 'grunge', els seus últims estilismes han fet que se la consideri un dels membres més elegants de la Família Reial.  Les arracades que va lluir en la posada de llarg de la seva amiga Tana Rivera, van rebre un gran nombre de comentaris elogiosos. 

Les arracades de 25 € de Victòria Frederica que ja s'han esgotat

Per aquest acte tan especial, la germana de Froilà va elegir unes arracades amb forma de fulla que van triomfar entre els assistents a la festa i entre els seus seguidors a les xarxes. Tant és així, que ràpidament es van esgotar en quant es va saber que només costaven 25 €

Victoria Federica con pendientes de Casilda Finat en la puesta de largo de Tana Rivera
Victòria Frederica amb unes arracades de Casilda Finat en la posada de llarg de Tana Rivera | CatalunyaDiari.Cat

 

Aquest complement es podia comprar en la pàgina web de Casilda Finat, una empresària i dissenyadora de joies amiga de Tamara Falcó. La joia que va dur la jove era el model 'Begonia' d'aquesta firma, el qual està fet amb plata banyada en or. A més d'aquestes arracades, també ha estat molt comentada una peça de roba que Victòria Frederica va utilitzar en la desfilada del dia de la Hispanitat.   

Victòria Frederica va escollir una de les peces de roba de la temporada

Concretament, la néta dels reis emèrits Joan Carles i Sofia, va assistir a la celebració del 12 d'octubre, amb la resta de la seva família, duent posat un abric de drap i de tall 'oversize' de color gris. Una de les peces de roba que està marcant més tendència entre les 'it-girls'.  

Victòria Frederica va triomfar amb aquest abric el 12 d'octubre
Victòria Frederica va triomfar amb aquest abric el 12 d'octubre | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest tipus de jaqueta està triomfant perquè permet refugiar-se del fred barrejant un estil informal però que a la vegada és clàssic. Victòria Frederica va completar el seu 'look' amb un jersei de color bordeus, uns texans de color gris i un cinturó negre que encaixaven a la perfecció amb el seu comentat abric.  


Comentaris

envia el comentari