Les xarxes fan mofa de l'estranya postura d'una de les models de Zara

La firma d'Inditex no ha estat molt encertada amb l'elecció d'una imatge de promoció d'un dels seus vestits

Las redes se han burlado del anuncio
Les xarxes han fet mofa de l'anunci | Zara

Zara segueix sense deixar indiferent a ningú. Després de sorprendre a tothom amb un bolso inspirat amb la popular bossa d'Ikea, ara torna a acaparar tots els titulars. Això sí, per un motiu completament diferent. 

En aquesta ocasió, la firma que dirigeix Amancio Ortega ha tornat a saltar a la palestra per publicar una fotografia promocional a la seva pàgina web: A la imatge —que promociona un vestit negre—, hi apareix una model que posa d'una manera un pèl estranya, detall que no ha passat inadvertit a les xarxes. 

«A Zara venen un vestit que fa venir mal de cap i lumbàlgia», bromejava una usuària adjuntant una captura de la instantània en qüestió. La rèplica de la resta dels internautes no es va fer esperar, rebent més de 31.000 'likes' i 12.000 'retweets'.

La publicació ha donat peu a tot tipus de burles i, fins i tot, s'han fet bromes relacionant a la model amb 'Chiquito de la Calçada': «Doncs el vestit també serveix per imitar a Chiquito ¡per la glòria de la ma mare!», assenyalava una altra usuària.


Comentaris

envia el comentari