Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un ipermercat de Carrefour amb el seu logo

El xec estalvi de Carrefour: quan surt el pròxim i quan caduca

Carrefour té la resposta a les preguntes més demandades sobre aquest val de descompte

Si vols estalviar a les teves compres quan visitis qualsevol botiga de Carrefour, estàs de sort. La cadena francesa disposa de nombroses ofertes i promocions per facilitar la compra dels seus productes, però algunes són més conegudes que altres.

Precisament, una de les més famoses és el 'ChequeAhorro', un val de descompte que s'activa cada poc temps. I després de la insistència dels clients, ha confirmat per fi quan estarà disponible i informació rellevant perquè els seus clients puguin fer-se'n.

Tot sobre el xec estalvi, el val més popular de Carrefour

En cas que siguis un client habitual de Carrefour, aquest xec és perfecte per a tu. Consisteix en un val de descompte que reintegra als clients part dels diners que han gastat en les seves compres, alhora que ofereix algunes ofertes i descomptes exclusius.

Però com indica la mateixa cadena francesa a la seva pàgina web, l'activació del xec és bimensual, és a dir, surt cada dos mesos. Així mateix, les dates en què està disponible solen variar cada any, depenent del calendari. Per tant, no ha de ser la idèntica que la d'altres anys.

Carrefour
La data de la seva activació no sempre coincideix, per això va variant | Carrefour

Això sí, quan s'activa, els clients tenen l'opció de portar-lo a la caixa de dues maneres: en paper o mostrant-lo des de l'app. Encara que si preferiu fer les vostres compres de forma online, haureu d'introduir el número a l'apartat corresponent que ofereix la pàgina web. A més, indiquen que: «cada xec es pot fer servir una sola vegada, i si compres productes per un import inferior no podràs demanar un reemborsament per la resta dels diners».

I amb relació a aquest val, recorden que cada usuari pot controlar la quantitat de diners acumulats en qualsevol moment. Per això, només heu d'accedir a l'APP Carrefour PASS o a l'APP Mi Carrefour.

Quan caduca el XecEstalvi de Carrefour?

Encara que molts clients no ho sàpiguen, el cert és que aquest xec sí que té data de caducitat. És més, és possible trobar-la al mateix xec, ja que surt reflectida en aquest. En cas que la data s'hagi vençut, Carrefour recorda que el client perdrà tota la quantitat acumulada.

Per tant, recomanen que els usuaris vagin consultant amb certa regularitat la data de sortida. Sobretot, si no es volen trobar la tessitura de desaprofitar l'oportunitat de recuperar els diners.

Imatge d'una dona amb el seu mòbil
És aconsellable que els clients estiguin atents a la informació compartida per les apps | GETTY IMAGES

I destaquen que si encara no ho tens, aconseguir-ho és molt senzill. Per poder accedir a la vostra sol·licitud, haureu de comptar prèviament amb una inscripció de la vostra Targeta Pass Carrefour o la Targeta el Club.

Són aquestes les targetes encarregades de tornar-te l'1% de les compres a Carrefour o fora, l'1% de Viatges Carrefour, el 4% d'estacions de servei Cepsa, el 8% en estacions de servei Carrefour i el 5% del preu de la teva assegurança de cotxe, llar i decessos contractats amb Assegurances Carrefour.

El val també ofereix alguns descomptes molt interessants

Per si no n'hi hagués prou, el val no és només útil a les instal·lacions o serveis de Carrefour, sinó que permet estalviar en altres contextos. Així, podràs aconseguir una acumulació encara més gran de diners, per la qual cosa acabaràs recuperant força dels diners invertits en les teves compres.

D'aquesta manera, també podràs acumular diners en visitar les òptiques de la marca Alain Afflelou, al consum d'energia amb TotalEnergies, a la factura de la llum i/o gas amb Iberdrola i amb el lloguer de cotxes amb Europcar, entre d'altres. En tot cas, les ofertes que s'hi inclouen poden ser consultades a l'apartat de la pàgina web que està dedicat al 'ChequeAhorro'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!