IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La xocolata de Mercadona que pots menjar estant a dieta

La cadena de distribució d'aliments posseeix la xocolata més ric i saludable

Imatge d'arxiu de Mercadona
Mercadona ofereix la millor xocolata per incloure en la nostra dieta | Mercadona

 

Molts dels xocolates que es troben en els diferents supermercats no contenen una bona mesura de cacau i realment tenen gust de sucre amb aroma de xocolata, ja que no arriben a posseir ni un 30 o un 35% de cacau. Per triar una bona xocolata és important que el percentatge en cacau d'aquest sigui més alt o igual al 70%.

 

Segons el nutricionista Mario Ortiz no importa si en els seus ingredients la xocolata en qüestió porta sucre o edulcorants perquè, si té una proporció de cacau superior al 70%, la quantitat de sucre disminuirà, serà una porció insignificant a causa de la baixa ingesta, i els beneficis del cacau s'elevaran.

 

La xocolata amb porcions i 85% cacau

Per aquest motiu, la xocolata negra 85% de Mercadonaés ideal per als amants de la xocolata. Aquest producte té un perfil interessant i posseeix quantitats raonables de manganès, coure, magnesi, ferro i fins fibra, a més d'una bona barreja de greixos monoinsaturats i saturats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Xocolata porcions 85% - RECOMANABLE. El meu últim vídeo parli de l'interessant que em resultava aquest format en porcions (8 grams) per controlar molt bé la ingesta. Moltes vegades em pregunteu ¿Millor amb SUCRE o EDULCORANTS? 1r Si tries una xocolata d'un 85%, el cacau va predominar i la resta d'ingredients vindrà en menor quantitat. 2n Si a això li sumem que la ingesta d'aquest serà baixa (no abusis) 3r La quantitat de sucre o edulcorant que vas a ingerir és insignificant 4t Tria el que més t'agradi. El preu he posat un altre: ÉS 2,3 € ▪️¿Vosotr els i les ingerís una petita porció a el dia? Supermercat: Mercadona: Hashtag: #rortizmercadona

A post shared by ~ 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕠 𝕆𝕣𝕥𝕚𝕫 ℕ𝕦𝕥𝕣𝕚𝕔𝕚𝕠𝕟 ~ (@marioortiznutricion) on

A més, l'aportació de cafeïna i teobromina li confereix propietats estimulants, però en menor mesura que el cafè i, a banda, encara que costi de creure, conté un gran poder antioxidant major al de moltes fruites.

 

Consumir la xocolata 85% negre de Mercadona redueix la resistència a la insulina, que a més de generar cardiopaties és un dels motius pels quals a molts de nosaltres ens costa eliminar greix. El seu efecte estimulant facilita la millora de la capacitat cognitiva a través d'una millor oxigenació del cervell.

 

Com podem controlar la nostra ingesta?

Com heu pogut observar aquesta xocolata és el millor del supermercat, i, aviat, es convertirà en el número u dels addictes al seu gust, però com amb tot, també s'ha de regular la seva ingesta.

 

Segons el nutricionista Mario Ortiz, que com altres experts ha recomanat la xocolata de Mercadona que val 2,30 euros, per seguir un bon control de la ingesta de la xocolata el format en porcions (8 grams) li resulta dels més interessants i eficaços.


Comentaris

envia el comentari