Zara 'clona' el vestit capa de la reina Letícia, Meghan Markle i Melania Trump

Es pot trobar a la seva pàgina web per només 39,95 euros

Letícia, Meghan i Melania
La reina Letícia, Meghan Markle i Melania Trump han lluït el mateix vestit | Cedida

Tant s'hi val si els dissenyadors s'esforcen a crear tendència. Si un personatge públic de molt ressò porta un vestit que causa sensació, s'esgotarà en les botigues en poques hores. D'això en saben molt tres de les dones que són considerades de les millors vestides en l'actualitat. Es tracta de la reina d'Espanya, Letícia, la Duquessa de Sussex, Meghan Markle, i la primera dama dels Estats Units, Melania Trump, tal com explica 'La Coctelera'.

Aquestes tres dones han causat sensació pels seus 'looks' arreu del món, però, a més a més, les tres han coincidit en escollir una de les noves tendències: el vestit capa. Bé, doncs ara tu també pots fer gala d'aquesta original i elegant peça gràcies a la versió que ha creat Zara per només 39,95 euros. La pàgina web d'aquesta coneguda marca espanyola de roba mostra aquest vestit que causa sensació. Ara, qualsevol persona pot lluir aquest 'look' i caminar, vestir i presumir com la mateixa reina espanyola.

El vestit capa de Zara
El vestit capa de Zara | Cedida

 

  • També et pot interessar: Melania Trump esdevé el focus de les crítiques en dur un polèmic missatge a la seva jaqueta de Zara

Els dissenyadors escollits per Meghan i Melania

Evidentment, en el cas d'aquestes tres dones, la procedència dels seus vestits no era de Zara. La Duquessa de Sussex, Meghan Markle, va optar dies abans del seu casament amb el príncep Harry d'Anglaterra, per un disseny de Stella McCartney en color blau marí. En el cas de Melania Trump, primera dama dels Estats Units, va optar pel mateix estil, però amb una imitació d'un vestit amb americana, de la qual, sortia l'original capa. En aquest cas, la firma era de Givenchy, era un 'total black' i, sens dubte, desprenia elegància en cada gest. 

Meghan Markle amb el príncep Harry
El vestit capa de Meghan Markle | Cedida

 

Melania Trump amb el seu marit
Melania Trump amb un vestit capa | Cedida

 

Per la seva banda, la reina Letícia va escollir en una ocasió un molt elegant vestit capa de color verd, tot i que ha estat impossible esbrinar quins dels seus dissenyadors favorits va fer-li aquesta obra. Aquest tipus de vestit és ideal per a lluir en èpoques hivernals o d'entretemps com la que ens trobem en aquests moments. Permet oblidar-se dels abrics o jaquetes addicionals als vestits i, al mateix temps, cobreix el cos d'unes temperatures, encara, una mica fredes.

La reina Letícia
La reina Letícia amb un vestit amb capa | Cedida

 

  • També et pot interessar: Zara posa a la venda la faldilla ideal per a convidades

Comentaris

envia el comentari