YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Zara llança una edició limitada de vestits per a festes i bodes

La col·lecció anomenada 'A summer night', compta amb diferents propostes per aconseguir el 'look' de convidada perfecte aquest estiu

Edició limitada 'A summer night' per a convidades de Zara
Edició limitada 'A summer night' per a convidades de Zara | Zara

Zara acaba de llançar una edició limitada que causarà les delícies de totes les convidades a esdeveniments d’aquest estiu. Tot just estem encetant la temporada de primavera-estiu i la firma especialitzada en moda ‘low-cost’ vol vestir totes les assistents a les bodes, festes i esdeveniments que comencin a partir d’ara. La col·lecció que acaba de sortir s’anomena ‘A summer night’ i ve plagada de vestits llargs per a casament, vestit curts de festa,granotes, tops i pantalons d’allò més elegants i en textures evocadores com són la seda, els brillants, el setí i les teles transparents.

 

Diferents vestits per diferents convidades

La col·lecció que acaba de llançar Zara és increïblement variada, destacant les tonalitats brillants i els detalls que incorpora cada peça de roba, que fa que siguin dignes de dur a qualsevol passarel·la. En la secció de vestits llargs per a casament, destaquen tres vestits de tres tons diferents: el primer, un vestit llarg de color groc amb l'espatlla al descobert que pots aconseguir per 79,95 euros; també trobem un vestit de tela fluida amb escot de pic i tirants fins que deixa l'esquena al descobert i que té un preu de 89,95 euros; per últim, un vestit de fil metal·litzat amb escot de pic i obertures entre la faldilla amb un acabat que cobreix les espatlles, amb un preu de 119 euros.

Vestits llargs per a bodes en colors àcids i metalitzats
Vestits llargs per a bodes en colors àcids i metal·litzats | ZARA

Per a les que prefereixen els vestits senzills i sense detalls ostentosos, Zara posa a la seva disposició dos vestits de silueta bàsica que enamoren per la seva senzillesa. Un vestit que ha tingut una acollida espectacular i que ja es troba en llista d'espera és el de color vermell i escot de pic, que només costa 49,95 euros. Del mateix estil, però amb acabat 'halter', tenim un altre vestit de color xampany que costa 59,95 euros.

Vestits de silueta bàsica mper a convidades
Vestits de silueta bàsica per a convidades | ZARA

Els imprescindibles que Zara no podia oblidar en aquest nou llançament són els vestits llargs de color negre, una elecció amb la qual sempre s'encerta. En aquest cas tenim un vestit impressionant ajustat a la silueta amb un tirant creuat al coll que li dóna un toc de distinció i es pot comprar per 79,95 euros. Per altra banda, tenim un vestit amb detalls de llenceria i encaix, acabat amb un escot de pic per 89,95 euros.

Vestits llargs color negre no podien faltar en l'edició limitada
Vestits llargs de color negre que no podien faltar en l'edició limitada | Zara

 

Els vestits curts, un imprescindible per aquest estiu

Zara ha posat especial atenció en els vestits curts de teixits vaporosos i setí, frescos i perfectes per les temperatures que vénen. Així, tenim un mini vestit en negre o fúcsia, dissenyat en teixit d'organdí que li aporta una suavitat especial a la tela, acabat amb coll 'halter' i amb un gran llaç a l'altura del clatell, es pot adquirir per només 49,95 euros.

Els vestit 'mini' estan elaborats amb organdí
Els vestits 'mini' estan elaborats amb organdí | Zara

Les granotes també són una opció molt elegant i formal, i més si estan dissenyades amb tela de setí, com és el cas de les granotes i pantalons de la col·lecció 'A summer night' de Zara. Una opció és el conjunt de pantaló i cos asimètric en color rosa fúcsia, amb un preu de 59,95 euros el pantaló i 39,95 euros el cos.

Conjunt de setí, part de 'A summer night'
Conjunt de setí, part de 'A summer night' de Zara | ZARA

 

Les granotes són una aposta segura per aquest estiu i encaixaran en qualsevol esdeveniment. Les dues granotes d'aquesta col·lecció són també de setí i es venen en color xampany i fúcsia. La primera és de camall ample i du incorporat una sivella metàl·lica, amb un tros de tela que cau sobre el cinturó fins als turmells que li dona un toc elegant, està a la venda per 69,95 euros. La segona és de coll alt amb un cinturó en color rosa fúcsia, per 49,95 euros.

Les granotes també formen part de la col·lecció per a convidades
Les granotes també formen part de la col·lecció per a convidades | ZARA

 


Comentaris

envia el comentari