Zara llença el millor vestit amb la tendència dels serrells fins al moment

La peça de roba es pot aconseguir per un preu de només 59,95 euros i en les talles S, M i L

Vestit de Zara

Zara ha llençat un vestit amb serrells que està causant sensació | ZARA

Zara ho ha tornat a fer. La popular marca de roba espanyola ha creat tendència per aquesta primavera. Seguint amb la moda dels serrells, ha tret una edició especial d'un vestit que es pot aconseguir per només 59,95 euros en les talles S, M i L i que et farà triomfar per sempre, tal com explica 'La Coctelera'. 

Sigui amb un estilisme de dia o un altre més de festa i nit, el cert és que aquesta novetat arrasarà allà on te la fiquis. Es tracta d'un vestit mini, sense mànigues i de color salmó. La particularitat, sens dubte, l'aporten els serrells distribuïts en tres capes: una primera que neix des de la zona de les espatlles, la segona que surt des del pit i, la tercera que baixa per la cintura. 

La màgia dels serrells

Aquestes tres capes s'entrellacen entre elles convertint un vestit amb una base neutra i senzilla, en una peça espectacular i plena de moviment i art. Un art que també es veu reflectit en el seu color i tonalitats, ja que a mesura que el vas veient, es poden anar apreciant reflexes de color daurat que marquen la diferència i li donen el toc d'elegància necessari. No ens hem d'oblidar de les diferents granadures que acaben arrodonint aquesta peça i que són les responsables d'aportar-li aquest punt daurat que deixa a qualsevol que el veu bocabadat.

El material del vestit és una barreja de cotó, amb fibra metal·litzada, d'aquí la seva brillantor, i polièster. La mostra de la seva versatilitat és la quantitat de fotografies que han publicat des de la marca de roba a la seva pàgina web per tal de promocionar aquesta nova peça. Sens dubte, es convertirà en un vestit imprescindible i molt sol·licitat aquesta primavera-estiu. D'altra banda, cal destacar que la moda dels serrells s'ha estès per la majoria de peces de Zara. 

El vestit de serrells de Zara
El vestit és mini i de color salmó | Zara

 

  • També et pot interessar: Zara presenta una col·lecció elaborada amb ampolles de plàstic reciclat

Tota mena de peces i complements amb serrells

En aquest sentit, a les seves botigues es poden trobar diferents peces de roba amb aquesta tendència, així com complements que faran que ningú es pugui resistir a formar part d'aquesta nova moda. L'actual vestit ja es pot comprar i, davant la bona rebuda que ha tingut, s'espera que es pugui esgotar en poques setmanes.

Vestit de serrells de Zara
Les granadures que porten els serrells li donen un toc d'elegància | Zara

 

  • També et pot interessar: El nou top estampat amb punts de Zara que triomfarà aquest estiu

Comentaris

envia el comentari