Zara oferirà l'opció de personalitzar algunes de les seves peces

Es podrà brodar una paraula o nom en alguns texans, faldilles i pantalons

Zara en una imatge d'arxiu | Zara

Donar un toc personal a una peça de roba fa que aquesta esdevingui una mica més especial. Això ho sap bé Zara i per aquest motiu ha decidit fer un pas endavant en aquest àmbit. La firma d'Inditex oferirà a partir del 27 de març la possibilitat de personalitzar amb un nom o paraula diferents peces de roba 'denim' de la línia Trafaluc com, per exemple, texans, pantalons o faldilles.

Un dels requisits principals que haurà de respectar el client serà que la paraula no podrà superar els onze caràcters i en cap cas podrà ser un insult o una falta de respecte a cap col·lectiu. D'altra banda, el consumidor podrà triar el tipus de lletra i el color del fil. Això sí, com es tracta d'una peça de roba única, Zara no permetrà la seva devolució.

Disponible online i a les botigues

 

Les peces vaqueres de nova col·lecció disponibles a Zara | Zara

Aquesta novetat estarà disponible al servei online de Regne Unit, Espanya, Itàlia i Holanda, així com a alguns establiments físics de la firma a Milà (Vittorio Emanuele), Barcelona (plaça Catalunya) i Amsterdam (Kalverstraat).

Les persones que optin per adquirir la seva peça de manera online, el brodat es farà al magatzem que Inditex té a Guadalajara i en el cas de les botigues, es farà de manera directa i immediata al local amb unes màquines de cosir especialitzades en aquesta funció. Cal remarcar que aquest nou servei no tindrà cap mena de cost addicional per als clients.

El nou servei serà gratuït | Zara

 

Experiència pilot

D'aquesta manera, Zara posarà a prova aquest tipus de producte com a experiència pilot per determinar si amplien la seva disponibilitat en altres botigues o s'acaba aplicant el servei a altres firmes de la multinacional. El que queda clar de moment, és que Zara segueix innovant en el món de la moda i aconsegueix sorprendre els seus consumidors amb apostes originals com aquesta.

Zara fa un pas endavant en el món de la moda | Zara

De moment, els fidels seguidors de la marca ja han celebrat a través de les xarxes socials aquesta novetat, ja que convertirà una peça de roba convencional com són uns texans en quelcom únic i personal. Ara només queda esperar fins al 27 de març per veure el resultat pràctic d'aquesta iniciativa.

Les peces es podran brodar a partir del 27 de març | Zara

 


Comentaris

envia el comentari