Zara posa en venda dues reproduccions d’americanes de Balmain

El grup empresarial tèxtil torna a oferir peces de roba clonades de les marques més exclusives a un preu més assequible, aquesta vegada de la firma francesa Balmain

Zara ha posat a la venda dos clons de les americanes de tweed de Balmain
Zara ha posat a la venda dos clons de les americanes de tweed de Balmain | ZARA

Sovint les botigues ‘low cost’ clonen peces de roba de les marques de moda més prestigioses i reconegudes mundialment. Segons ha explicat ‘La Coctelera’, aquesta vegada ha estat Zara qui s’ha aventurat a incloure a la seva col·lecció un clon de la marca francesa de luxe Balmain, i ha reproduït dues jaquetes de tweed.

  • També pots llegir: Elsa Pataky llueix un banyador de lleopard que pots comprar a Zara

Zara clona l’americana tweed blanca de Balmain

La marca francesa ha incorporat a la seva col·lecció més recent un blazer de tweed blanc per renovar el clàssic que sempre havia representat a Balmain. Fruit d’aquest redisseny han presentat una versió d’aquesta indumentària amb doble botonadura creuada de botons daurats i una solapa que realça la figura.

La clàssica americana de tweed de Balmain en la seva versió renovada
La clàssica americana de tweed de Balmain en la seva versió renovada | BALMAIN

La resposta dels consumidors ha estat tan efusiva que Zara ha caigut a la temptació de reproduir l’americana de Balmain i incloure-la a la seva col·lecció més recent. De color blanc i gairebé bessona de la marca francesa, es tracta d’una jaqueta blanca de tweed que pot adquirir-se a un preu molt més reduït. Tot i mantenir la mateixa tonalitat blanca i la doble botonadura creuada, Zara ha eliminat la solapa del coll i ha disminuït el seu preu de 2.000 a 69,95 euros.

Jaqueta de tweed de Zara, reproducció del blazer de Balmain
Jaqueta de tweed de Zara, reproducció del blazer de Balmain | ZARA

 

Zara clona també l’americana vermella de Balmain

L’americana de tweed de color blanc de Balmain no ha estat l'única debilitat de Zara. Una americana, aquest cop de color vermell, també ha estat incorporada al ventall de productes de l’empresa tèxtil a preu ‘low cost’.

L'americana de Balmain de tweed de color vermell
L'americana de Balmain de tweed de color vermell | BALMAIN

 

La diferència més notable entre les dues indumentàries són els botons de color plata de Zara que substitueixen els daurats de Balmain. A més a més, la cintura és més ample per la seva caiguda més recta. Pot adquirir-se per 79,95 euros.

Jaqueta de tweed vermell de Zara
Jaqueta de tweed vermell de Zara | ZARA
  • També et pot interessar: Mango llença una edició limitada de joies banyades en or a baix cost

Comentaris

envia el comentari