Zara s’estrena a les rebaixes pujant el preu d’alguna de les seves peces

La firma crea polèmica amb una mesura poc convencional

Imatge d'un dels 'descomptes' de Zara
Imatge d'un dels 'descomptes' de Zara | CatalunyaDiari.cat

Les rebaixes són a la vora de la cantonada. Per fi arriba l’esperadíssim moment per gran part de la població, després de mesos d’estalvi intens i de setmanes acumulant ganes d’adquirir aquelles peces de roba que resulten massa cares de comprar durant la resta de l’any.  

Però s’ha d’anar amb molt de compte, ja que en més d’una ocasió diverses firmes de roba ‘low-cost’ s’han intentat aprofitar d’aquesta desesperació, i han enganyat els seus consumidors emparant-se en unes ‘rebaixes’ on la davallada dels preus era pràcticament inexistent, o bé els preus eren més alts que abans d’aplicar el descompte.

Zara, l’última empresa en el punt de mira

En el marc d’aquest últim engany s’engloba la marca Zara, que es troba a l’ull de l’huracà després que diversos clients hagin descobert que no existeixen descomptes, sinó tot el contrari. I és que, reparant en les etiquetes, es pot apreciar com el preu ‘rebaixat’ és 4 cèntims d’euro més elevat que el preu normal.

Aquest intent d’estafa es pot apreciar en diversos productes de la marca. Per exemple, en unes samarretes que en època normal tenen un preu de 12,95 euros, ara es poden trobar pel mòdic preu de 12,99. Evidentment, aquest cas deixa patent que no surt a compte haver esperat diversos mesos, ja que al final l’adquisició ens acaba sortint més cara inclús que en època normal.

Per tant, haurem d’estar ben atents en cada compra que duguem a terme, ja que normalment ens sentim tan emocionats quan anem a la cerca de roba que aquest tipus de detalls solen passar desapercebuts. 

Un tuit d’una noia va mostrar que a Bershka la roba era més cara en rebaixes

Zara, però, no és l’única firma que en algun moment s’ha vist esquitxada per aquest tipus de polèmiques. A principis de l’any passat, una noia va utilitzar el seu compte personal a Twitter per fer patent un altre engany similar.

En aquest cas, però, la firma que estava intentant enganyar als seus clients era Bershka, que suposadament oferia peces de roba amb un valor de 19,99 euros, quan, sense el descompte, costava 17,99 €.


Comentaris

envia el comentari