Els 3 dissenys de Zara per aquesta tardor que triomfen a Instagram

Els estampats, de serp i de quadres, prometen una tardor d'allò més trencadora
Zara, en arxiu | Cedida

 

Zara prepara la tardor amb una sèrie de propostes renovadores. La firma d''Inditex', de fet, està embogint les 'influencers' d'arreu gràcies a la seva darrera proposta i que és perfectament combinable amb peces de marques d'alçada com Chanel, Versace o Balenciaga. 

 

Zara continua al capdavant de les vendes

Així ho corroboren les xifres: Zara continua al capdavant. I és que, en aquest sentit, la firma ha tret ara tres noves peces que estan fent embogir tothom. I no només per la seva imatge renovadora i qualitat, sinó que també crea tendència pel seu preu: 40 euros per peçes d'allò més luxoses. 

 

 

L'estampat de serp, tot un èxit

L'americana d'estampat de serp de Zara està creant tendència. Inditex, de fet, és experta en generar furor amb aquest tipus de peces i hem pogut veure els estampats ‘animal print’ en diversos vestits, pantalons, camises, sabates, bosses i jaquetes de la firma.

 

L'americana, d'altra banda, està sent un clar objecte de desig, ja que s'ha col·locat al capdavant de les vendes. L'americana de Zara, catal·logat per la mateixa firma com un producte 'low-cost', està disponible a la pàgina web per 39,95 euros des de la talla XS a la XXL.

Blazer, l'estampat de Zara per 39,95 euros | Zara

 

Brusa negra dels anys 90

 

La segona proposta renovadora de la firma és una brusa de màniga llarga que malgrat el seu color, té totes les paperetes per esgotar-se. Amb un estil que recorda d'allò més als clàssics dels anys 90, la brusa està a la venda per 29,95 euros.

 

El vestit de Zara per 29,95 euros | Zara

 

Una tardor de quadres 

 

 

Finalment, la peça que també té molts números per esgotar-se és la faldilla de requadres 'mini' de Zara. Aquesta, amb un estil també 'vintage', es pot adquirir a partir de 25,95 euros

 

La faldilla de Zara per 25,95 euros | Zara