ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Zara dona el tret de sortida als 'Special Prices'

La firma d'Inditext ha posat a preus especials alguns dels seus vestits de la col·lecció actual primavera-estiu, que ara es poden trobar a menys de 20 euros
Zara ha inclòs vestits de temporada a la secció 'Special Prices' | Zara

 

Arriben sorpreses a la secció especial que Zara té, anomenada 'Special Prices'. En ella, la firma inclou peces que són de temporada i formen part de la col·lecció, és a dir, que no estan encara en rebaixes, però que es poden trobar a preus especials, molt inferiors als habituals, i que no superen els 19,99 euros. D'aquesta manera, Zara ha donat el tret de sortida als seus 'Special Prices', incloent-hi vestits de la temporada primavera-estiu que, tal com han sortit a la venda, s'han esgotat en hores.

 

Aquest vestit només costa 9,99 euros | Zara

 

Un vestit amb punt de canalé en un preciós color salmó que ja és tendència per aquest estiu; de màniga curta i coll rodó, el pots trobar a un preu espectacular: 9,99 euros.

 

Vestit estampat de piquets amb capa nuada | Zara

 

Per a les enamorades de l'estampat de piquets, un clàssic que sempre perdura en èpoques estivals, Zara ha posat a la seva disposició aquest vestit de color blau cel, d'altura 'midi', escot de pic, i màniga ampla; el detall d'aquest vestit està en el llaç amb què tanca en el centre i que li aporta un toc d'originalitat.

 

 

El vestit amb estampat de piquets que es va viralitzar, ara s'aconsegueix per 19,99 euros | ZARA

 

Seguint amb l'estampat de piquets, el preferit d'aquest estiu, Zara ha inclòs a la secció d''Special Prices' un vestit que va causar furor a principis d'any i que es va viralitzar a les xarxes en la seva versió en blau; ara, Zara el posa a 19,99 euros en color groc pastel. Si el prefereixes llis i sense cap mena d'estampat, Zara t'ofereix el mateix model sense piquets pel mateix preu, 19,99 euros.

 

Vestit per a l'estiu a 19,99 euros | Zara

 

Aquest vestit és ideal per a l'estiu, ja que el blanc no falla mai. D'inspiració eivissenca, du uns brodats i uns tirants finets que li donen la frescor necessària per als dies calorosos d'estiu. Igual que la resta, no arriba als 20 euros.

 

Vestit elaborat amb brodat perforat | ZARA

 

També amb brodat perforat, Zara inclou als 'Special Prices' aquest model, per si prefereixes el color negre. De màniga llarga, amb botons de dalt a baix i cinturó del mateix teixit, el trobes a 19,99 euros. 

 

De moment, aquestes són algunes de les peces que encara estan disponibles; quedarem a l'espera que Zara inclogui més ítems a la seva nova secció d''Special Prices'.

 

Comentaris