Zara dona el tret de sortida als 'Special Prices'

La firma d'Inditext ha posat a preus especials alguns dels seus vestits de la col·lecció actual primavera-estiu, que ara es poden trobar a menys de 20 euros

Zara ha inclòs vestits de temporada a la secció 'Special Prices'
Zara ha inclòs vestits de temporada a la secció 'Special Prices' | Zara

Arriben sorpreses a la secció especial que Zara té, anomenada 'Special Prices'. En ella, la firma inclou peces que són de temporada i formen part de la col·lecció, és a dir, que no estan encara en rebaixes, però que es poden trobar a preus especials, molt inferiors als habituals, i que no superen els 19,99 euros. D'aquesta manera, Zara ha donat el tret de sortida als seus 'Special Prices', incloent-hi vestits de la temporada primavera-estiu que, tal com han sortit a la venda, s'han esgotat en hores.

Aquest vestit només costa 9,99 euros
Aquest vestit només costa 9,99 euros | Zara

 

Un vestit amb punt de canalé en un preciós color salmó que ja és tendència per aquest estiu; de màniga curta i coll rodó, el pots trobar a un preu espectacular: 9,99 euros.

Vestit de llunes amb sobrecapa nuada
Vestit estampat de piquets amb capa nuada | Zara

Per a les enamorades de l'estampat de piquets, un clàssic que sempre perdura en èpoques estivals, Zara ha posat a la seva disposició aquest vestit de color blau cel, d'altura 'midi', escot de pic, i màniga ampla; el detall d'aquest vestit està en el llaç amb què tanca en el centre i que li aporta un toc d'originalitat.

El vestit amb estampat de llune que es va viralitzar, ara s'aconsegueix per 19,99 euros
El vestit amb estampat de piquets que es va viralitzar, ara s'aconsegueix per 19,99 euros | ZARA

 

Seguint amb l'estampat de piquets, el preferit d'aquest estiu, Zara ha inclòs a la secció d''Special Prices' un vestit que va causar furor a principis d'any i que es va viralitzar a les xarxes en la seva versió en blau; ara, Zara el posa a 19,99 euros en color groc pastel. Si el prefereixes llis i sense cap mena d'estampat, Zara t'ofereix el mateix model sense piquets pel mateix preu, 19,99 euros.

Vestit per a l'estiu a 19,99 euros
Vestit per a l'estiu a 19,99 euros | Zara

 

Aquest vestit és ideal per a l'estiu, ja que el blanc no falla mai. D'inspiració eivissenca, du uns brodats i uns tirants finets que li donen la frescor necessària per als dies calorosos d'estiu. Igual que la resta, no arriba als 20 euros.

Vestit el·laborat amb bordat perforat
Vestit elaborat amb brodat perforat | ZARA

 

També amb brodat perforat, Zara inclou als 'Special Prices' aquest model, per si prefereixes el color negre. De màniga llarga, amb botons de dalt a baix i cinturó del mateix teixit, el trobes a 19,99 euros. 

De moment, aquestes són algunes de les peces que encara estan disponibles; quedarem a l'espera que Zara inclogui més ítems a la seva nova secció d''Special Prices'.


Comentaris

envia el comentari